Çözüldü✓ 2. El rtx 2060 Super alacağım güvenlik etiketi duruyor, test etmeden alınır mı ?

Cl9udd

80+
Reaksiyon skoru
2
Satıcı ile anlaştık haftasonu kartı alacağım ama adam sistemi teker teker satmış sonada ekran kartı kalmış , adamın elinde ekran kartını test edebileceğimiz bir bilgisayar olmadığı için test etmeden almalı mıyım? Kart yaklaşık 1 senedir ilanda buda demek oluyorki kart 1 senedir kullanılmıyor.

Satıcı ile anlaştık haftasonu kartı alacağım ama adam sistemi teker teker satmış sonada ekran kartı kalmış , adamın elinde ekran kartını test edebileceğimiz bir bilgisayar olmadığı için test etmeden almalı mıyım? Kart yaklaşık 1 senedir ilanda buda demek oluyorki kart 1 senedir kullanılmıyor.
Sen ferrarici adamsın bir şey ters gidecek

Testsiz alma ben aldım pişman oldum kartı iade ettim olan param güvendeye giden para oldu

güvenlik etiketi çok büyük bir olay değil fön makinesi tut yumuşasın çıkart sonra geri yapıştır çok bir olayı yok

alma derim ben daha önce yaşadım bunu, taa istanbuldan gebzeye gitmiştim, güvenlik etiketi üstündeydi furmark testleri falan da yapmıştık. Eve getirdik topladık pc yi çalışmıyor, bozulup duruyordu 2 hafta saçımı yoldurttu en sonunda sıfır ekran kartı aldım yani aman diyim ben de her parçayı 2. el almış bir insanım ama patlayabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Testsiz alma ben aldım pişman oldum kartı iade ettim olan param güvendeye giden para oldu
ben iade de edememiştim test edip alşmıştım adam test edip aldın bozulması beni bağlamaz diyip saldı

Kart alırken babam da olsa karşımdaki 10 dakika Furmark + yarım saat Cybperpunk gibi ekran kartına sağlam yük bindiren aaa bir oyun oynayıp test etmeden almam.
Param güvende ile kart alabilirsin, bozuk çıkarsa geri iade etme şansın var.

10 dakika furmark testini kesinlikle ve kesinlikle yap başka bir şeye gerek yok. Ama yapmadan almanı tavsiye etmem sorun yaşayabilirsin.

Kart alırken babam da olsa karşımdaki 10 dakika Furmark + yarım saat Cybperpunk gibi ekran kartına sağlam yük bindiren aaa bir oyun oynayıp test etmeden almam.
Param güvende ile kart alabilirsin, bozuk çıkarsa geri iade etme şansın var.
o zaman dediklerinizi dinleyip adama diyeyim baska bir kart bakayım test edebileceğim tekrardan teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen ferrarici adamsın bir şey ters gidecek
deme usta deme bu sene iyi gider umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,402
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX