bana da aynı teklif yapıldı kararsızım.Bana da 24G11ZE önerdiler, hz pek umrumda değil asansör ve pivot benim için daha önemli sizce daha mantıklı bir model önerirler mi?
Monitör kolu kullanıyor olsam kabul edilebilir gerçi panel testlerini çok bilmiyorum ama dediğim gibi benim için hz aşırı önemli değil. Merak ettiğim kaç defa öneri sunuyorlar süreç nasıl işliyorbana da aynı teklif yapıldı kararsızım.
yukaridaki cevaplara göre bazılarına sadece 1 teklif yapılmış bazılarına 2-3 teklif yapılmış. monitör kolu alıp kullanmak kafama yatıyor. tek endişem bu monitör hakkında hiç inceleme bulamadım.Monitör kolu kullanıyor olsam kabul edilebilir gerçi panel testlerini çok bilmiyorum ama dediğim gibi benim için hz aşırı önemli değil. Merak ettiğim kaç defa öneri sunuyorlar süreç nasıl işliyor
Ben bir tane çince buldum da pek bir şey anlamadım hocamyukaridaki cevaplara göre bazılarına sadece 1 teklif yapılmış bazılarına 2-3 teklif yapılmış. monitör kolu alıp kullanmak kafama yatıyor. tek endişem bu monitör hakkında hiç inceleme bulamadım.
Chatgptye sormuştum, kroniği yok sanırım (1-2 şikayet gösterdi gene) ghostingi bilmiyorum24G11ZE Önerdiler bana da 24G4Xe modeli vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kabul etmeyi düşünüyorum fakat kronik ya da ghosting problemi var mı acaba?
İnternette pek şikayet yok gibi, istersen chatgptye sordur hocam o daha kapsamlı arıyorBenim eski monitörle gecikme ve Hz değerleri hariç aynı tek umudum sorunsuz olması.
Sordurdum hocam aldıktan 2 hafta sonra görüntü git gel olan olmuş başka pek gözüme çarpan olmadıİnternette pek şikayet yok gibi, istersen chatgptye sordur hocam o daha kapsamlı arıyor
Tiktokda aratınca bir sürü yabancı inceleme çıkıyor incelemelerden birine baktığımda ghosting gözükmüyor.İnternette pek şikayet yok gibi, istersen chatgptye sordur hocam o daha kapsamlı arıyor
Renk değerlerine baktım, tüm değerler yoktu ama olanlar az buz aynıydı 24g2spu ile ama sanırım sendeki model farklıydı hocam. Ben reddettim bana 240'tan düşük hz sunsunlar ama asansör pivot olsun, monitör kolu alamamTiktokda aratınca bir sürü yabancı inceleme çıkıyor incelemelerden birine baktığımda ghosting gözükmüyor.