Yardım Rtx 5060dan 9060xt geçilir mi

Reaksiyon skoru
70
daha önce hiç nvdia dışında ekran kartım olmadı biraz amd fobim var sanki alırsam aksilik yaşayacakmışım gibi geliyor. rtx 5060ı ilana koymuştum satılrsa üstüne 2k koyup 9060xt 16gbye geçebiliyorum sahibindende 17500tlye sıfır kapalı kutu satan bir bilgisayarcı buldum. aklımda 2 soru işareti var 1.si güven olur mu internette en ucuzu 19-20k civarı. 2.si amdye geçmek yerine biraz daha ekleyip (7-7.5k civarı sanırım) 5060ti 16gbye mı geçmeliyim.

1.Güven konusunda sorun yaşayacağını sanmıyorum pg ile alsan iade şansın var elden alsan gidip deneyip alma şansın var.
2. 5060ti yerine 9060xt çok çok daha mantıklı bir seçim düşünme bile.

güven konusunu satıcının kim olduğunu bilmeden yorumlayamayız, 5060ti 16gb fiyatını asla haketmiyor

güven konusunu satıcının kim olduğunu bilmeden yorumlayamayız, 5060ti 16gb fiyatını asla haketmiyor
hocam benim de endişem o ulusta konya sokak var bilir misiniz bilmiyorum orada bir apartmanda küçük bir dükkan daha önce uğramıştım içerisi vatan kolileriyle dolu toptan ucuza mı alıyorlar napıyorlar bilmiyorum fiyatları uygun ama sahibindene SETA güvenlik yazıp bi bakabilir misiniz?

hocam benim de endişem o ulusta konya sokak var bilir misiniz bilmiyorum orada bir apartmanda küçük bir dükkan daha önce uğramıştım içerisi vatan kolileriyle dolu toptan ucuza mı alıyorlar napıyorlar bilmiyorum fiyatları uygun ama sahibindene SETA güvenlik yazıp bi bakabilir misiniz?
ulusu bile bilmem öyle diyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani muhtemelen ucuza aldılar vatan hb falan bi ara 16lara kadar indirdi sadece nakit diyor fatura falanda kesmezler, etiket varsa üstünde denenir ama garantiyi kim veriyor

Hocam adamlar sahibindende kurumsal hesap 7. yıllarını doldurmuşlar ve aktif 140 tane ilanları var hepsi de PC tabanlı, Kaldı ki elden alacaksınız sizce güvenmek için yeterli bir sebep değil mi?

ulusu bile bilmem öyle diyeyim
hocam günümüzde baya kötü ya semt olarak aşırı eski sadece emekliler ve dilenci suriyeli çer çakal tipler var ama çok köklü bir yer ankarada esnaflığın en eski semti. ilan linki atabiliyor muyum reklam gibi olmuyorsa?

hocam günümüzde baya kötü ya semt olarak aşırı eski sadece emekliler ve dilenci suriyeli çer çakal tipler var ama çok köklü bir yer ankarada esnaflığın en eski semti. ilan linki atabiliyor muyum reklam gibi olmuyorsa?
ben buldum zaten ilanı yazdığım mesaja ekleme yaptım

Hocam adamlar sahibindende kurumsal hesap 7. yıllarını doldurmuşlar ve aktif 140 tane ilanları var hepsi de PC tabanlı, Kaldı ki elden alacaksınız sizce güvenmek için yeterli bir sebep değil mi?
evet doğru diyorsunuz sanırım mantıklı bir bakış ama yine de dükkan yeri ve ucuz oluşu aklımda soru işareti bırakıyor

şuan sistemi 2.el topladım 7500fle beraber sizce 9060xt ile gta6yı görebilir miyim? ekran kartını da değiştirip uzun süre yenilemeyi düşünmüyorum sistemi

evet doğru diyorsunuz sanırım mantıklı bir bakış ama yine de dükkan yeri ve ucuz oluşu aklımda soru işareti bırakıyor
Ucuz dediğiniz hepsiburada fiyatından vesaire 2 lira oynuyor sadece, Ekstra hepsiburada gibi sitelere aracılık ücreti ödemeden o şekilde satıyor olabilirler veya kuvvetle muhtemelen Vatanda anlık olarak indirime giren demonte sistemleri bağlantıları sayesinde toplu şekilde uygun fiyata satın alıp parça parça satıyor olabilirler. Ben de 2. elde uygun fiyatlı ilanları örneğin sadece kasaya 10 bin verip parça parça satıştan 15 bin tl kazanıyorum aynısının sıfır versiyonunu yapıyorlar sadece yüksek ihtimalle ilanlarından bu anlaşılıyor.

şuan sistemi 2.el topladım 7500fle beraber sizce 9060xt ile gta6yı görebilir miyim? ekran kartını da değiştirip uzun süre yenilemeyi düşünmüyorum sistemi
yani series s e çıkacak diyor rockstar hala :D 2060dan daha güçsüz, muhtemelen 540pden 1080pye fsr ile upscale ederek 30fps falan açacak. ps5 3060 gücünde o da artık 720pden 4kya fsr upscale ile 30 fps oynatır. oynatmaz desek daha doğru da playstation fanboyları kızıyor öyle diyince, 9060xt 5060ti gücünde yani, demek istediğim o oynatmasın kim oynatsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,407
Üyeler
188,103
Son üye
Runebreaker
Geri