Yardım Rapid trigger klavyeye geçmelimiyim

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,001
Yaklaşık 2.5 senedir apex 9 mini kullanıyorum. yazılım ile rapid tap özelliği eklendi. Fakat okadar iyi çalıştığını düşünmüyorum immortal 2-3 civarlarında takılıyorum valorantta. Yani ekipmanları baya önemsiyorum denebilir. Rapid trigger klavyeye geçmemi önerdi birkaç radyanta birlikte kastığımız arkadaşım. Sizce geçmelimiyim. Ve öneride yaparsanız sevinirim bütçe belirsiz

Rapid Trigger Valorant'a uygun bir özellik değil. Sırf bunun için klavye değiştirilmez.
ama mekanik 1000 hz klavyeden 8000 hz manyetik switche geçeceğim bununda büyük avantajı yokmu?

ama mekanik 1000 hz klavyeden 8000 hz manyetik switche geçeceğim bununda büyük avantajı yokmu?
1000 Hz’den 8000’e geçmek çok hissettirmez; fakat rapid trigger ve tepkime sürelerini, hızlı bir klavye alırsan, iliklerine kadar hissedersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000 Hz’den 8000’e geçmek çok hissettirmez; fakat rapid trigger ve tepkime sürelerini, hızlı bir klavye alırsan, iliklerine kadar hissedersin.

Alüminyum klavye, kolay driver, hot-swap; yine HM66 kadar hızlı bir klavye. FPS oyunlarında main klavyem olarak çok uzun bir süre kullandım, çok memnundum.

Alüminyum klavye, kolay driver, hot-swap; yine HM66 kadar hızlı bir klavye. FPS oyunlarında main klavyem olarak çok uzun bir süre kullandım, çok memnundum.
harbi ben bu rs6 yı nasıl fark etmedim gateron jade pro kullanıyor.

6k fiyatı vardı zam yemiş ama 6300e yine kesinlikle alınır.
hocam bir kaç güne en geç alacağım sence bütçemi artırsam 8-9k ya Hani bütçe çıkarsa bunu al diyebileceğin harbi sağlam bi model varmıdır. Yoksa atk rs6 kafimidir. Wooting 60 he bütçem çıkmaz ama dersen 8-9k bütçeyede çıkartabilirim

hocam bir kaç güne en geç alacağım sence bütçemi artırsam 8-9k ya Hani bütçe çıkarsa bunu al diyebileceğin harbi sağlam bi model varmıdır. Yoksa atk rs6 kafimidir. Wooting 60 he bütçem çıkmaz ama dersen 8-9k bütçeyede çıkartabilirim
Hocam o kadar çıkmana gerek yok, Rs6 sana hayli hayli yeterli olacaktır. Bende var sormak istediklerini sorabilirsin. :)

Hocam o kadar çıkmana gerek yok, Rs6 sana hayli hayli yeterli olacaktır. Bende var sormak istediklerini sorabilirsin. :)
Rs6 ultra TTC rgb magneto kullanıyor ve daha pahalı. Benim bildiğim Gateron Jade pro daha hızlı bir switch değil mi? TTC rgb magneto konfor olarakmı üstün

Rs6 ultra TTC rgb magneto kullanıyor ve daha pahalı. Benim bildiğim Gateron Jade pro daha hızlı bir switch değil mi? TTC rgb magneto konfor olarakmı üstün
Ultra alınmaz zaten düz versiyon daha iyi

11k verip wooting 60he almaya değer mi şartmıdır? :D
değmez wooting babadir ama bir olayı kalmadı artık

onu bende biliyorumda bütçe çıkmaz :D okadar, ATK RS6 yine en mantıklısı geliyor Veya bütçe zorlayıp RS7 v2 alabilirim
Rs7 ile Rs6 arasında boyut farkı var %75 istemiyorsan Rs6 daha iyidir

Ultra alınmaz zaten düz versiyon daha iyi

değmez wooting babadir ama bir olayı kalmadı artık

Rs7 ile Rs6 arasında boyut farkı var %75 istemiyorsan Rs6 daha iyidir
RS6 alayım ozaman. 2 rs6 parası ediyor nerdeyse wooting 60he. 2 Haftaya Artisan stokları yenileyecek mousepad alacağım onu bekliyorum. Bütçe kalsın hem :D

Geri