Yardım Duvarı süslemek için öneri

Hareka

80+
Reaksiyon skoru
57
Selam arkadaşlar sistrmin arkası beyaz kaldı neler yapılabilir yardımcı olur musunuz

Foto attım eski hali kurmadım henüz ekipmanları kutuda 😄

Ekler

• IMG_20260119_220624_865.webp
    IMG_20260119_220624_865.webp
    453.8 KB · Hit: 28
Duvara kare raflardan alıp monte et üstüne aksesuar koyabilirsin

tablo asabilirsin, raf ve üstüne figür biblo aksesuar yapay bitki vs. konabilir.

duvar halısı alabilirsin.

rgb seviyor isen neon led alıp desen vererek duvarda kullanabilirisn . Sevdiğin bir aracın ve ya fılm oyun vs bunların karakterlıne aıt tablolar yaptırıp kullana bilirsin . Duvar düz olduğu için raf yapımına müsait figürde kullanabilirsin

duvar halısı alabilirsin.
Teşekkürler hocam öneri için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rgb seviyor isen neon led alıp desen vererek duvarda kullanabilirisn . Sevdiğin bir aracın ve ya fılm oyun vs bunların karakterlıne aıt tablolar yaptırıp kullana bilirsin . Duvar düz olduğu için raf yapımına müsait figürde kullanabilirsin
Rgb prk sevmiyorum hocam açıkcası ama setuba ışık vermem gerekiyor nasıl bir. Işık almam gerek tablo raf işi hoşuma gitti hocam teşekkürler ederim

Teşekkürler hocam öneri için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rgb prk sevmiyorum hocam açıkcası ama setuba ışık vermem gerekiyor nasıl bir. Işık almam gerek tablo raf işi hoşuma gitti hocam teşekkürler ederim
Gene neon led alıp masa kenarlarına dönebilirsin güzel ortam oluyor kasa icinde argb fan şart ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,696
Üyeler
188,150
Son üye
syntysadd
Geri