Öneri Colorful Battleax RTX 5070TI NB EX 16GB Alınır mı, Alınmaz mı?

Reaksiyon skoru
31
Bütçe
55000
Merhaba arkadaşlar,

Rastgele bakarken Colorful Battleax GeForce RTX 5070TI NB EX 16GB-V GDDR7 modeline denk geldim. Aşağıda görseli ve videoyu ekleyeceğim, ama izlediğim kadarıyla bu kartın soğutması neredeyse Asus TUF seviyesinde gibi duruyor ve performans değerleri de birbirine çok yakın gibi gözüküyor.

Bu kart SFF değil, bu yüzden tercih etmek istiyorum. Performans/fiyat açısından düşünüyorum ama tereddütlüyüm: Bu ekran kartını almaya değer mi? Alınır mı?

Aşağıdaki kupon durumum var:
📌 Hepsiburada ve Amazon’da geçerli 20.000 TL kupon puanım bulunuyor ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.

1769630011635.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
32 000'e 5070 almak daha mantıklı değil mi? Ti %70 daha pahalı ama performans olarak sadece %20-%30 daha iyi.
5070ti upgrade planlıyorum ve 20k kupondan dolayı zaten elimdeki kartı da satarak çok küçük bir nakite upgrade yapmış oalcağım.

markanın kartları iyidir alınır.

1 ay önce aldım on numara kart. Ses yok baya serin çalışıyor. Test sonuçlarını paylaşmıştım.

Ayrıca ultra W Oc un biosunu yükledim o da sorunsuz çalışıyor.

Gücü %110 330W ye kadar artırabilirsin
Stokta %106 ya kadar izin veriyor.

Başlık 'Colorful Battle Axe RTX 5070 Ti Furmark Test Sonucu'
https://forum.donanimarsivi.com/konu/colorful-battle-axe-rtx-5070-ti-furmark-test-sonucu.1201236/
Çok iyi oldu hocam sizi bulmam. Bazı sorularım var.

Kasadan görsel atma şanmsınız var mı?
Siz aldığınızda fiyatı neydi?
Kutu içinden kart desteği çıkıyor mu?
Gördüğüm kadarı ile 2k oynuyorsunuz oyunda sıcaklıklar ne durumda oluyor?

Merhaba arkadaşlar,

Rastgele bakarken Colorful Battleax GeForce RTX 5070TI NB EX 16GB-V GDDR7 modeline denk geldim. Aşağıda görseli ve videoyu ekleyeceğim, ama izlediğim kadarıyla bu kartın soğutması neredeyse Asus TUF seviyesinde gibi duruyor ve performans değerleri de birbirine çok yakın gibi gözüküyor.

Bu kart SFF değil, bu yüzden tercih etmek istiyorum. Performans/fiyat açısından düşünüyorum ama tereddütlüyüm: Bu ekran kartını almaya değer mi? Alınır mı?

Aşağıdaki kupon durumum var:
📌 Hepsiburada ve Amazon’da geçerli 20.000 TL kupon puanım bulunuyor ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.

Alıntıyı görüntüle
asus tuf 5070ti kullanıyorum soğutmaları benzer zaten blok boyutları da benzer. eğer marka algısına kapılmazsan alınır. bende bi baktım hoş da duruyo ama ben aldığımda tuf 53 colorful 54-55k ydı ondan tuf tercih ettim

Çok iyi oldu hocam sizi bulmam. Bazı sorularım var.

Kasadan görsel atma şanmsınız var mı?
Siz aldığınızda fiyatı neydi?
Kutu içinden kart desteği çıkıyor mu?
Gördüğüm kadarı ile 2k oynuyorsunuz oyunda sıcaklıklar ne durumda oluyor?
2.500 Paraf para kampanyası ile 43500 e geldi hocam.
Kart desteği çıkmıyor maalesef
Oyunda 54 derece civarı
Pupg de değerler

Ekler

• IMG_5418.webp
    IMG_5418.webp
    55.5 KB · Hit: 46
  • IMG_5419.webp
    IMG_5419.webp
    524.6 KB · Hit: 46
asus tuf 5070ti kullanıyorum soğutmaları benzer zaten blok boyutları da benzer. eğer marka algısına kapılmazsan alınır. bende bi baktım hoş da duruyo ama ben aldığımda tuf 53 colorful 54-55k ydı ondan tuf tercih ettim
Şuan en ucuz 63 Asus Tuf, arada 12k var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.500 Paraf para kampanyası ile 43500 e geldi hocam.
Kart desteği çıkmıyor maalesef
Oyunda 54 derece civarı
Pupg de değerler
Teşekkürler hocam, Reddit üzerinden inceledim biraz kart desteği önermiş zaten herkes. Kırmızı kısım kasada sırıtmıyor da. Parafpara kampanyasını gördüm fakat kullanıcılar kazanılan paranın kullanımı konusunda soru işaretlerine sahipti. Siz nerede harcadınız?

Redditten kullanıcı yorumu da şöyle geldi:

Karttan oldukça memnunum. +450 core / +2000 mem ile stabil çalışıyor ve 27–28°C oda sıcaklığında 70°C’yi geçmiyor. %65 fan hızında sesi çok az.

Arka plaka biraz kısa ama büyük bir sorun değil, sag bracket ile çözülebilir.
Kart silicon lottery açısından iyi görünüyor. +450 core (~3240 MHz) stabil. Güç limiti %103 ile kilitli.

Undervolt tarafı çok başarılı:
860 mV +520 core ile stoktan daha iyi performans alıyorum, oyunlarda 170–180W tüketiyor. Genelde 925–950 mV aralığında kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri