Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 991
Önce 52'lik kesim geri atacakİnş yasada bir geri adım atılır da sheinden biraz daha alışveriş yapabiliriz
Önce 52'lik kesim geri atacakİnş yasada bir geri adım atılır da sheinden biraz daha alışveriş yapabiliriz
Kargolanan ürün iptal edilmez, iade olsa da ürün sana gelir14-20 gelmicek sanırım desteğe yazsam iptal ederler diye de yazmıyorum ihtiyacım olan şeyler de var çünkü
kargolanmadı sorun orda zaten trye indi sadeceKargolanan ürün iptal edilmez, iade olsa da ürün sana gelir
Hepimize geçmiş olsun.
Geri adım olmazsa büyük sıkıntı, shein açılırsa ve %70 gelirse shein ofisine şok yaşatacağız zaten kompleİnş yasada bir geri adım atılır da sheinden biraz daha alışveriş yapabiliriz
Babacım akü yok ne kuponu ahahahticket attım paket gelcekmi diye (ocak 8 siparişli) kupon tanımlarız yauv sıkma canını diyorlar, hani cevap verende türk. kardeşim kullanamayacaz ztn niye böyle yapıyorlarsa dsasa
Alıntıyı görüntüle
ne alıp satıyon hocam merak ettimGeri adım olmazsa büyük sıkıntı, shein açılırsa ve %70 gelirse shein ofisine şok yaşatacağız zaten komple![]()
İlk indirim + kuponla baya ucuza geliyor mesela kz castor harman 270 tl aldım tekrar açılırsa 3 tane daha alacağım trde satışı 1500 tl, spor için eşofman üstü alıyorum kalitesi şaşırtıcı kadar iyine alıp satıyon hocam merak ettimistanbulda dükkanın filanmı var cünkü cokta ucuz değil aslında, hani ilk indirimle bir nebze