Hangi klavye daha mantıklı olur yardımcı olurmusunuz

Killer cats

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
gameraider daha iyi ama 8k hz çok fazla işim yaramayacak. Çok ciddi bir şekilde oyun oynamıyorum muhtemelen çoğu özelliğini adam akıllı kullanmam bile . Aula'nın klavyesinin sesi, dokusu, tipi daha çok hoşuma gitti ve %100 olması da benim için daha iyi açıkçası. Sizce hangisini almalıyım?

ben olsam ikisi yerine direkt g75 pro alırdım.

gameraider daha iyi ama 8k hz çok fazla işim yaramayacak. Çok ciddi bir şekilde oyun oynamıyorum muhtemelen çoğu özelliğini adam akıllı kullanmam bile . Aula'nın klavyesinin sesi, dokusu, tipi daha çok hoşuma gitti ve %100 olması da benim için daha iyi açıkçası. Sizce hangisini almalıyım?
Kablosuz olsun rahat olayım diyorsan Aula al. Fakat Türkçe olsun gecikmesi az olsun dersen Game Raider al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam aynı fiyata Razer veya Logitech bakardım.

Kablosuz olsun rahat olayım diyorsan Aula al. Fakat Türkçe olsun gecikmesi az olsun dersen Game Raider al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam aynı fiyata Razer veya Logitech bakardım.
gecikme ne kadar fark ederki hocam
şu an bunu kullanıyorum mesela bi gecikme hissettirmiyor yani

gecikme ne kadar fark ederki hocam
şu an bunu kullanıyorum mesela bi gecikme hissettirmiyor yani
Gözle görülür çok bi fark yok ama yine de fark var. Kablolular daha hızlı olur.

Aulayı kabloluda kullanabiliyorsun. Bende F75 var çok güzel sorun yaşamadım 1 yıldır kullanıyorum

Bütçeni ₺500 artır şunu al. Dün birine önerirken hatırladım. Bu daha iyi bence.

Hem istediğin gibi %100 klavye. Sonradan da bir ara bütçe ayırıp şu bilek desteğini alırsın. Bilek desteğini de şu an kullanıyorum öneririm.

Bunun dışında %100 olan hoşuna gittiyse alabilirsin. Manyetik klavyeye de sadece 8K Hz olarak bakmayın. Tuş basım süresini ayarladığınızdan aslında düz mekanik veya membran klavyeye göre yazım vb. daha rahat oluyor.

Bütçeni ₺500 artır şunu al. Dün birine önerirken hatırladım. Bu daha iyi bence.

Hem istediğin gibi %100 klavye. Sonradan da bir ara bütçe ayırıp şu bilek desteğini alırsın. Bilek desteğini de şu an kullanıyorum öneririm.

Bunun dışında %100 olan hoşuna gittiyse alabilirsin. Manyetik klavyeye de sadece 8K Hz olarak bakmayın. Tuş basım süresini ayarladığınızdan aslında düz mekanik veya membran klavyeye göre yazım vb. daha rahat oluyor.
hocam güzel klavyeymiş teşekkür ederim ama bütçe çıkmaz buralara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,196
Üyeler
191,441
Son üye
Shade7
Geri