Öneri Direksiyon seti önerir misiniz?

ismim yok

80+
Reaksiyon skoru
36
Merhaba Forza Horizon 5-6, ETS 2, BEAM.NG DRİVE. ASETTO CORSA, BUS SİMULATOR 21 NEXT STOP gibi oyunları oynamak için bir direksiyon seti almayı planlıyorum. Ben Velocityone Race düşünüyorum. Fakat vergiler ile Amazon'dan ne kadara gelir bilmiyorum.

Merhaba Forza Horizon 5-6, ETS 2, BEAM.NG DRİVE. ASETTO CORSA, BUS SİMULATOR 21 NEXT STOP gibi oyunları oynamak için bir direksiyon seti almayı planlıyorum. Ben Velocityone Race düşünüyorum. Fakat vergiler ile Amazon'dan ne kadara gelir bilmiyorum.
Bütce olarak en fazla kaça çıkabilirsin ?

Vallahi kral 40-50 falan.
ohhhh

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz aşıyor ama senin bütçeyi bu şekilde yav

@ismim yok bence pxn vd6 + yarış simülatörü kokpiti al masada tadı çıkmaz bende öyle yaptım moza r5 + yarış kokpitim var

@ismim yok bence pxn vd6 + yarış simülatörü kokpiti al masada tadı çıkmaz bende öyle yaptım moza r5 + yarış kokpitim var
Ya PXN falan düşünmüyorum Thrustmaster olur, Turtle Beach olur, Moza olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde manuel kullanacağım bu model otomatik.

Ya PXN falan düşünmüyorum Thrustmaster olur, Turtle Beach olur, Moza olur.
pxn gayet iyi moza kullanıcısı olarak pxn iyi diyorum yani, turtle beach trde yok thrustmaster çöp moza türkiyede gereksiz pahalı pxn al gaminggende biliyoruzda konuşuyoruz aylardır bu işin içindeyim

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
pxn gayet iyi moza kullanıcısı olarak pxn iyi diyorum yani, turtle beach trde yok thrustmaster çöp moza türkiyede gereksiz pahalı pxn al gaminggende biliyoruzda konuşuyoruz aylardır bu işin içindeyim
Değerlendireceğim fakat moza gibi ayrı olarak debriyaj alınıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,394
Üyeler
188,929
Son üye
SMMM
Geri