Firmanın bana bir faydası ya da ekstrası yok. Şu anda o cihazdan yazıyorum. Birincisi volkan manavın ilerleyen videolarını takip edin. İkincisi bu fiyata (Şu anki fiyata taksitle aldım.) aldığım bir üründe çokta mükemmeliyet beklemiyorum. Ancak ürünü kullanırken; sesli asistan gayet hızlı ve stabil çalışıyor. Uygulamalarda donma takılma (Tabii ki şimdilik, güncellemeler gelip cihaz donanımı yetmeyince o da olabilir.) yaşamıyorum. Kamerası evdeki a34 ile yarışıyor, yer yer geçiyor. Gece çekimi oldukça iyi. Güvenlik kilitlemesi olmasa (Telefonu sizden uzakta algılayıp kilit ekranı bir süre tepki vermiyor. Ayarlardan kapanıyor ama benim ihtiyacım var.) kilit ekranında donma yok. Yüz tanıma, parmak izi okuma oldukça iyi.
Bu bilgilerin ışığında Benim diyen birçok firmada bile yüzbinlerce şikayet olurken bu üründe de satış adedine bağlı oranda şikayet sayısı olacaktır. Tabii ki tavsiye v.b. değildir, herkes kendine göre araştırıp ürün seçme yetisine (En azından özgürlüğüne) sahiptir.
Bu arada EFI Shell nick tanıdık geldi, farklı forumlardan daha önce iletişime geçmiş olabilir miyiz?