Dişimde görünür bir şey yok ama bastırınca ağrıyor

GermiyanWithPlan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
992
@Dentista ağam rahatsız ediyoruz gene kusura bakma

Şimdi dostlar ben köye gitdim ve 4 gün boyunca hiç üst diş plağı takamadım, köyden döndüğüm akşam taktım ve uyudum, plağı sadece uyurken takıyorum,ama özellikle 1-2 gündür sol üstte bir dişim, dişimi sıkınca veya bir şeyi o dişle ısırınca ağrı geliyor, dişime baktım leke var da çürük veya sonrasında sondaj gibi dişi yiyip bitiren türden ben gibi bir iz yok ama bastırınca ağrıyor,o 4 günde plak takmadığımdam mı kaynaklı bir kaç gün daha takmaya devam edersem diş yerine geri oturup ağrıyı keser mi, çünkü şehir dışındayım ve en iyi ihtimalle bir diş doktoruna bir kaç sonra ulaşabilirim

Teşekkürler

Kardeşim çok farklı sebepleri olabilir, yapacağım yorumlar sadece varsayımlar olur. O bölgede yumuşak çiğneme yap veya fazla kullanmamaya çalış. İlk fırsat oluştuğunda bir randevu alıp muayene ol. Geçmiş olsun.

Kardeşim çok farklı sebepleri olabilir, yapacağım yorumlar sadece varsayımlar olur. O bölgede yumuşak çiğneme yap veya fazla kullanmamaya çalış. İlk fırsat oluştuğunda bir randevu alıp muayene ol. Geçmiş olsun.
Reis heralde dişler yerine oturuyordu geri de ondan mekanik baskı yapınca ağrıyordu,sabah kalkınca ağrım kalmadı, gene de vakit ayırıp baktığın içi çok teşekkür ederim

dişlerini sıkıyorsan olur çok normal. bendede oluyor.ama çok rahatsız ederse bi dişçiye gözük.
Reis heralde dişler yerine oturuyordu geri de ondan mekanik baskı yapınca ağrıyordu,sabah kalkınca ağrım kalmadı, gene de vakit ayırıp baktığın içi çok teşekkür ederim

dişlerini sıkıyorsan olur çok normal. bendede oluyor.ama çok rahatsız ederse bi dişçiye gözük.
Öğlene gene doğru ağrı gene başladı,plak kullanıyorum azalıyor,bir artıyor bir azalıyor ben de çözemedim fotoğraf çektim, çürük ya da iltihap olsa diş etinde şişlik olurdu, öyle bir şey de yok

vallaha alttan diş bile geliyor olabilir agız yapın düzensiz ise 20lik dişin ordan geliyor olma ihtimali var sen bence bi doktora git başın ağrımasın.
Öğlene gene doğru ağrı gene başladı,plak kullanıyorum azalıyor,bir artıyor bir azalıyor ben de çözemedim fotoğraf çektim, çürük ya da iltihap olsa diş etinde şişlik olurdu, öyle bir şey de yok

vallaha alttan diş bile geliyor olabilir agız yapın düzensiz ise 20lik dişin ordan geliyor olma ihtimali var sen bence bi doktora git başın ağrımasın.
Doktora sordum zaten dişlerin çekildi 20lik gelirse ona yer var zaten dedi,he ama çıkarsa röntgen çektirir bakarız dedi,hadi onu geçtim 20 lik dişler uçlardan gelmiyor mu niye ortadaki diş ağrıyor

ağzında eğer bozukluk varsa ordan çıkabilir benim damağımda çıktı mesela
Doktora sordum zaten dişlerin çekildi 20lik gelirse ona yer var zaten dedi,he ama çıkarsa röntgen çektirir bakarız dedi,hadi onu geçtim 20 lik dişler uçlardan gelmiyor mu niye ortadaki diş ağrıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında diş teli kullanmadım diye oldu

ağzında eğer bozukluk varsa ordan çıkabilir benim damağımda çıktı mesela

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında diş teli kullanmadım diye oldu
Reis zaten plağı diş telinden destekleyici tedavi olarak kullanıyorum, şuan plak takılıyken ağrı rahatlıyor gibi hissediyorum

Geri