Yardım Steam kapanmaması için destek

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
533
Bütçe
5
Öncelikle forum modaratörleri bu paylaştığım şahsi bilgim benim sorumluluğumda merak etmeyin lütfen destek olun

Önce dc sonra roblox şimdide steam epic gibi biz oyuncuları ilgilendiren platformlara el atılıyor bu platformların kapanmaması adına bir protestomu denir skım mı bilemem ama storyme bakarak paylaşırsanız sevinirim

İnsta
emrcn.exe

Yazım hatalarım varsa affola

Roblox hiç açılmadı doğru ve steam`in türkiye sunucusun da oyuncu sayısı bir hayli fazla bunun için çözüm üreteceklerine inanıyorum 2018 den beri steam kullanıyorum umarım korktuğumuz başımıza gelmez...

fazla endişeleniyorsunuz steam söylenenlere uyacaktır çok büyük bir pazar türkiye bunu bırakmazlar

fazla endişeleniyorsunuz steam söylenenlere uyacaktır çok büyük bir pazar türkiye bunu bırakmazlar
o kadar basit değil o işler , steam sadece almanya da ofisleri var başka hiçbir yerde yok ancak avukat birine yetki verirse belki öyle yaparlar diğer şirketler gibi ama olay bizim bakanlığımıza bakıyor kapatmak isteseler kapatır zaten .

Playstation gelmez buraya daha önce TR de temsilcileri vardı zaten. Komple çekildiler tekrar gireceklerini sanmıyorum. Steam gelirse TL tekrar gelirmi ben onu düşünüyorum :D

Asla bırakmazlar.Xbox ın zaten temsilcileri var,Steam den hem devlet hem de valve iyi para alıyor.Temsilci yaparlar ama devletin istediği haklar sıkıntı.

Kabile hayatından ötesine ihtiyaç duymayan insan profili dışında, ülkede kim var kim yok kendisine düşman etmeye neden uğraşır ki bir siyasi parti? İşsizlik desem, benim de işsiz gezdiğim dönemler oldu ama böyle davranış bozuklukları yapmadım.

Öncelikle forum modaratörleri bu paylaştığım şahsi bilgim benim sorumluluğumda merak etmeyin lütfen destek olun

Önce dc sonra roblox şimdide steam epic gibi biz oyuncuları ilgilendiren platformlara el atılıyor bu platformların kapanmaması adına bir protestomu denir skım mı bilemem ama storyme bakarak paylaşırsanız sevinirim

İnsta
emrcn.exe

Yazım hatalarım varsa affola
Counter , rainbow , fortnite , battlefield ve call of duty oynayan kitleler zaten birlesip tek bir ses olsalar ; boyle bir sey yapabilme imkanlari olmaz. bu tarz oyunlari oynayan milyonlar var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
milette 700 800 tane oyun var o kadar para verip almış.

buna gelirse engel sıkıntı

Geri