Yardım Ekran kartı tavsiyesi

Hangisi

• Rtx5060

Oylar: 3 11.5%
  • Rx9060xt 16gb

Oylar: 23 88.5%

• Oy kullanan toplam üye
    26
Reaksiyon skoru
344
Aklımda 9 taksit olduğu için bu kartlardan birini almak var.
Sarı sitede de kapalı kutu 5060a 14k istiyor. Arada 5,5k fark ve mfg 5060ı bazı oyunlarda 9060xt nin çok önüne atıyor. Ram krizinden dolayı da 16gb ekran kartları ilerde makası daha çok açar diye bekliyorum. Kartı ayrıca 2k da kullanmayı düşünüyorum. Bütçeyi bu kadar artırmaya gerek var mı kafam çok karışık

1080p olsa 5060derdim ama 2kda ne kadar fark eder bilemedim
5060ın genelde 7-7,500 lerde geziyo vram kullanımı 2k da yani sınırda geziyor ama nvdialar nasıl yapıyo bilmiyorum bi şekilde daha verimli kullanıp daha yüksek fps veriyor. 2k da tabii ki geride ama mfg ve aradaki fiyat farkı çok çeliyor kafamı

5060ın genelde 7-7,500 lerde geziyo vram kullanımı 2k da yani sınırda geziyor ama nvdialar nasıl yapıyo bilmiyorum bi şekilde daha verimli kullanıp daha yüksek fps veriyor. 2k da tabii ki geride ama mfg ve aradaki fiyat farkı çok çeliyor kafamı
Kim diyor onu ya? Öyle bir saçmalık yok. 5060 8GB dengi olamaz.

Ekran görüntüsü 2026-01-31 122532.webp

mfg zaten deli gibi vram kullanıyor stutterdan geçemezsin sonra

Kim diyor onu ya? Öyle bir saçmalık yok. 5060 8GB dengi olamaz.

Alıntıyı görüntüle
Mfg kullandığı oyunlarda oyunlarda öne geçiyoda 2k da tabii ki geride dedim bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mfg zaten deli gibi vram kullanıyor stutterdan geçemezsin sonra
Aradaki fiyat farkına kesinlikle değer diuorsun yani. Sırf 9taksit almaya ekstra 3 bin vermek çoğu insana mantıklı geliyor. Kalan 2,5bin de 5060la 9060xt farkı

Mfg kullandığı oyunlarda oyunlarda öne geçiyoda 2k da tabii ki geride dedim bende

Aradaki fiyat farkına kesinlikle değer diuorsun yani. Sırf 9taksit almaya ekstra 3 bin vermek çoğu insana mantıklı geliyor. Kalan 2,5bin de 5060la 9060xt farkı
5060 gibi düşük güçte bir kartta rahat mfg açamazsınız. MFG'nin sorunsuz çalışması için en az 80-90 ham FPS'e ihtiyacınız var. 9060xt muadili 5060Ti'dir. Ayrıca Ram kullanımı kasıtlı olarak 6-7gb'de kalmıyor daha fazla çıkamadığı için oralarda geziyor ve bir çok oyunda texture yüklenmiyor ya da geç yükleniyor zaten.

5060 gibi düşük güçte bir kartta rahat mfg açamazsınız. MFG'nin sorunsuz çalışması için en az 80-90 ham FPS'e ihtiyacınız var. 9060xt muadili 5060Ti'dir. Ayrıca Ram kullanımı kasıtlı olarak 6-7gb'de kalmıyor daha fazla çıkamadığı için oralarda geziyor ve bir çok oyunda texture yüklenmiyor ya da geç yükleniyor zaten.
Anladım saolun. Peki 9060ın hangi modelini alayım. Kasa siyah ama pulsenin siyahı çok çirkin duruyor

Birebir aynı soğutma performansı sadece biri beyaz ve rgbli. 370 lira fark var. Siyah kasada beyaz nasıl durur acaba diyorum

Hadi bee
birkaç tane yapılmışına bakıp siyah kasada beyaz nasıl duruyor diye karar verebilirsin pure bana da mantıklı geldi
onun dışında siyah mantıklı yok

Geri