Steam, Epic Yeni kurala uymazsa Türkiye’de iş yapamayacak

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,387
yaşamasak eğlenceli ülkeyiz aslında.

Tam oyun planım var gelen kurala bak :peeposad:

Steam'den bari olmayalım yaa.
(Ama bir yandan olacağımızı sanmıyorum çünkü ülkemizde Steam kullanan çok kişi var, Steam bence bize sahip çıkar.)

Sosyal çürümüşlüğün kendi yozlaşmış hayat görüşlerinden olduğunu kabul etmeyip sürekli bir yerlere saldırma çabası. Olur da bir daha seçim görürsek, herhangi bir manipülasyona gelmeden 30 dakikalığına rahatını bozup bir zahmet sandığa gitsin bazıları.

(Ama bir yandan olacağımızı sanmıyorum çünkü ülkemizde Steam kullanan çok kişi var, Steam bence bize sahip çıkar.)
İkiside güzel :D Oyun alacağım zaman birde Epic'e bakıyorum varsa oradan alıyorum. Steam kazık.

dc yıde çok kullanan vardı
ınstagram
roblox
youtube
wıkıpedia
paypal
bunlarıda az kullanan yoktu

aslında bizi korumak için yapılan bir uygulama karşımızda bir muhattap yok uygulamalarda steam'da bul muhattap bulabilirsen sarı çizmeli mehmet ağadan farkımız yok gözlerinde Türkiye pazarı çok buyuk seve seve kurala uyacaklardır içiniz rahat olsun

aslında bizi korumak için yapılan bir uygulama karşımızda bir muhattap yok uygulamalarda steam'da bul muhattap bulabilirsen sarı çizmeli mehmet ağadan farkımız yok gözlerinde Türkiye pazarı çok buyuk seve seve kurala uyacaklardır içiniz rahat olsun
steam nerde temsilcilik açmış bu zaman kadar
almanya ve avustralya var sadece

çatır çatır +18 oyunlara engel gelmez umarım

Geri