Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostum siz hep mi böylesiniz? Objektif bir şekilde fikir belirtmem için illa bir beklenti içinde olmam mı lazım? Yok 5k like almaya çalışıyorlar yok moderatör olmak istiyorlar yok fanboyluk yapıyorlar? Dümdüz kendi fikrim olamaz mı? İlla bir karşılık mı gerekiyor?
Ne diyon la valla anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onların zıtlaştığı kişilere yazdığı fix kalıplardan biri kafanı çok yorma dostum.
Zıtlaştığım kişiye mi yazmışım, konu sahibine yazdım o mesajı, yıldızsızmühendis üstüne alınıyor. Fake hesap acıp konuma saldıran adamsın valla dediğin şeye bak

İki tane engellediğim tipe yanıt vermekle niye uğrasıyosam hata bende

Söz vermek nedir bilir misin
topluma mal olmuş ınsanlar yaşarlar boyle problemler normaldır. abdullah abinin hatası 50k istememek, çocuğun hatası çingenelik etmek hele o başlık neydi değişmeden once...

Söz verdin sözün alındı dostum. Maaş günün geldiğinde burada olmazsan linç konusuna hazır ol (!)
Atladığın bir detay var bir ara twitter ve instagramda 5-10-15k gelirse sana x göndereceğiz marketingi döndü. Çoğu firma da ürünü gönderdi hatta gönderildiğine dair paylaşım yapılmasını istedi kanun gereği.
Aynı olayın bir benzeri olmuş yani arkadaşa söz verilmiş kafasına göre yapmamış.
Bence iletişimle çözülebilecek bir konu buradaki "mağdur edildim" başlığı ne kadar pekte doğru değilse konu içinde arkaşı linçleyenlerde olayın ne olduğunu bilmeden konuyu açanı linçlediğini düşünüyorum. Bu kadar agresif yaklaşıma gerek yok belli ki yaşı küçük bir arkadaşımız
Dipnot: Eski başlık ne idi görmedim mevcut başlık için bu yorumu yapıyorum

Son düzenleme:
Verdiğin sözü tutacaksın adam haklı. Mağduriyet mi eh yani.

Ama dilencilik yaptığın için bence hakkın bu

Ne diyon la valla anlamadım

Zıtlaştığım kişiye mi yazmışım, konu sahibine yazdım o mesajı, yıldızsızmühendis üstüne alınıyor. Fake hesap acıp konuma saldıran adamsın valla dediğin şeye bak

İki tane engellediğim tipe yanıt vermekle niye uğrasıyosam hata bende
7451.webp

7454.webp
7456.webp

Senin sıkıntıların var dostum daha kendi yazdığından haberin yok.

Hacı sanki hayatında sana söz veren herkes sözünü tuttuda buna takıldı :D Takılman çok normal aslında, ne de olsa herhangi bir emek göstermeden bedava bir şey kazanacaksın. Konuda bazı arkadaşlar yaşı küçük olabilir demiş ama bu bir bahane değil bende küçükken gittim yaz tatillerinde orda burda çalışıp dandik bir laptop almıştım geçen yılda sonunda imzamdaki sisteme kavuştum. Yaş bahane değil.

aga ne boş yaptınız bırakın herif ile Abdullah çözsün size niye dert oluyor birde bir saattir kavga ediyorsunuz

Ortadaki mesaj sana mı yanıt? Son mesaj sana yazılmış sadece. İlk baştaki zaten şaka. Bence sıkıntıları olan sensin okb edinmişsin her şeyi üstüne alıyorsun
Dostum ister bana olsun ister bir başkasına. Senin gibi düşünmeyen herkese bir yafta yapıştırıyorsun. İlk mesajda ironi olduğuna dair en ufak bir ibare yok. Mesajların totalinde benim bir önceki mesajımı doğruluyorsun işine gelmeyince de sıyrılmaya çalışıyorsun hakaretvari bir üslupla.

Sahibinden.com gibi sitelerde 10.000 TL ürüne "abi öğrenciyim, param 2 bin TL var, eğer olur dersen hemen geleyim abi." diyenlere satıcının tamam gel al demesi gibi.

Twitter'da falanca takım yenilirse buraya totomun fotoğrafını atarım diyenler gibi.

Ne akımı arkadaş, niye versin sistemi sana beleşe. Abi kaç fava sistemi bana verirsin ne? Neden ciddiye aldın anlamak mümkün değil. Neden Bay Anderson?

PENGU.webp

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,648
Üyeler
188,791
Son üye