Bilmem ilk defa görüyorumkutu içinden şu dongle çıktı işe yaramıyor mu ps5 de
Yani kalite konusu tartışmalı ama daha önde diyebiliriz ama tahtı sallantıda mozanın, pxn hızlı girdi hızlı ilerliyorMoza bundan daha kaliteli demi
Vd4 daha kaliteli hocam pxn v10 pro alayım hevesimi atayım cihazı, vd4 sim racinge giriş gibi düşünebilirsin
Yaşamadım gayet güzel çalışıyorVade farksız taksit olayi olsa cok iyi olurdu.
@federalper Hangi yarış oyunlarinda denediniz? Uyumsuzluk problemi yasadiniz mi hiç?
Aldım hocam pazaramadan bu arada beklemedim peşin alacaktım ama vazgeçtim pazaramadan taksitli aldımPazaramada var
Uğraşacak vaktin varsa neden olmasınVallahi bende 22 ocakta sipariş verdim 24 ünde geldi. 16999' a gaming.gen.tr den aldım. Şuanki fiyatı beni üzdü. 2 bin lira az para değil. 7 gün daha iade hakkım devam ediyor. İade süreci yorar mı bilmiyorum değer mi uğraşmaya acaba ? Bu arada ürün çok iyi tavsiye ederim herkese. G29 bunun tırnağı bile etmez diyebilirim. Direct drive olayı bambaşka zaten. Dişli ya da kayışlı sistemlerle ciddi farkları var.
G29dan fersah fersah iyiArkadaşlar memnunmusunuz bu direksiyondan g29/g923 yerine almayı düşünüyorum yanına esktra shifter ve ps5 aparatı da almam gerekicek standı saymıyorum zaten baya bi pahalıya geliyor gibi değer mi sizce?
taksit olması da cezbediyor ancak shifterın fiyatı gözümü korkuttu bu işin sonunda bi 25klık olacaz gibi.G29dan fersah fersah iyi
yani zaten usb shifterların hepsi aşağı yukarı bu fiyat, belki sahibinden üzerinden 3d yazıcıyla basılmış shifterlardan alabilirsintaksit olması da cezbediyor ancak shifterın fiyatı gözümü korkuttu bu işin sonunda bi 25klık olacaz gibi.
Sizde var mı bu ürün aktif kullanıyormusunuzyani zaten usb shifterların hepsi aşağı yukarı bu fiyat, belki sahibinden üzerinden 3d yazıcıyla basılmış shifterlardan alabilirsin