🔥İndirim PXN V10 Pro Direksiyon Seti 14.999₺

Bilmem ilk defa görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Moza bundan daha kaliteli demi
Yani kalite konusu tartışmalı ama daha önde diyebiliriz ama tahtı sallantıda mozanın, pxn hızlı girdi hızlı ilerliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunla farkini sormustum hocam

@ahmttunc
Vd4 daha kaliteli hocam pxn v10 pro alayım hevesimi atayım cihazı, vd4 sim racinge giriş gibi düşünebilirsin

Vade farksız taksit olayi olsa cok iyi olurdu.

@federalper Hangi yarış oyunlarinda denediniz? Uyumsuzluk problemi yasadiniz mi hiç?

Vallahi bende 22 ocakta sipariş verdim 24 ünde geldi. 16999' a gaming.gen.tr den aldım. Şuanki fiyatı beni üzdü. 2 bin lira az para değil. 7 gün daha iade hakkım devam ediyor. İade süreci yorar mı bilmiyorum değer mi uğraşmaya acaba ? Bu arada ürün çok iyi tavsiye ederim herkese. G29 bunun tırnağı bile etmez diyebilirim. Direct drive olayı bambaşka zaten. Dişli ya da kayışlı sistemlerle ciddi farkları var.

Vallahi bende 22 ocakta sipariş verdim 24 ünde geldi. 16999' a gaming.gen.tr den aldım. Şuanki fiyatı beni üzdü. 2 bin lira az para değil. 7 gün daha iade hakkım devam ediyor. İade süreci yorar mı bilmiyorum değer mi uğraşmaya acaba ? Bu arada ürün çok iyi tavsiye ederim herkese. G29 bunun tırnağı bile etmez diyebilirim. Direct drive olayı bambaşka zaten. Dişli ya da kayışlı sistemlerle ciddi farkları var.
Uğraşacak vaktin varsa neden olmasın

Arkadaşlar memnunmusunuz bu direksiyondan g29/g923 yerine almayı düşünüyorum yanına esktra shifter ve ps5 aparatı da almam gerekicek standı saymıyorum zaten baya bi pahalıya geliyor gibi değer mi sizce?

Arkadaşlar memnunmusunuz bu direksiyondan g29/g923 yerine almayı düşünüyorum yanına esktra shifter ve ps5 aparatı da almam gerekicek standı saymıyorum zaten baya bi pahalıya geliyor gibi değer mi sizce?
G29dan fersah fersah iyi

taksit olması da cezbediyor ancak shifterın fiyatı gözümü korkuttu bu işin sonunda bi 25klık olacaz gibi.
yani zaten usb shifterların hepsi aşağı yukarı bu fiyat, belki sahibinden üzerinden 3d yazıcıyla basılmış shifterlardan alabilirsin

yani zaten usb shifterların hepsi aşağı yukarı bu fiyat, belki sahibinden üzerinden 3d yazıcıyla basılmış shifterlardan alabilirsin
Sizde var mı bu ürün aktif kullanıyormusunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,312
Üyeler
189,061
Son üye
aytugelmas
Geri