oguuzysr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 820
Ventus msi in ölüsü yeterinno mu ventus mu?
Ventus msi in ölüsü yeterinno mu ventus mu?
Satın alacakken fiyat yükseldi 54e çıkasıya 5080 alırım sağlık olsunVentus msi in ölüsü yeter
54'e 5080 mi var 67den başlıyorSatın alacakken fiyat yükseldi 54e çıkasıya 5080 alırım sağlık olsun
Sepete eklemiştim önceden. Şimdi girince sepette 49199 gözüküyordu. Ödeme ekranına geçip 49199 dan verdi bana şimdi. AldımSatın alacakken fiyat yükseldi 54e çıkasıya 5080 alırım sağlık olsun
Ben de onu anlattım zaten? 10k farka yüzde 15-20 performans54'e 5080 mi var 67den başlıyor
Hayırlı olsun hocam bende öyle olmadı maalesef yav güzel günlerde kullanınSepete eklemiştim önceden. Şimdi girince sepette 49199 gözüküyordu. Ödeme ekranına geçip 49199 dan verdi bana şimdi. Aldım
Mis gibi almışsın40K ya 6 taksit taichi almıştım iptal edip bunu mu almak mantıklı mı sadece oyun amaçlı kullanacağım.
Olay sadece kaç slot olduğu, bloğu yada fanların ne olduğu değil.Bu modeli inceledim. Aslında çoğu 2,5 slot kartla aynı bloğa ve torx fanlara sahip olmasına rağmen hem gpu sıcaklığı hem vram sıcaklıklarında bir tık sıcak çalışıyor ama değerler kabul edilmez seviyede değil.
Özellikle 5000 serisi kartların undervolt konusunda kendisini aştığı düşünüldüğünde tam yükte 250w civarına sabitlenerek performans kaybı olmadan daha sessiz ve serin kullanmak mümkün.
Bu model geçtiğimiz haftalarda Vatan kampanyalarıyla paraf bonusunu da düşersek 43500 TL civarına 6 taksitle satıldı. 9 taksit için iyi fiyat.
Üreticinin belirttiği özelliklere bakarak yorum yaptım.Olay sadece kaç slot olduğu, bloğu yada fanların ne olduğu değil.
Aynı blok gibi görünür ama bloğun petek sıklığı farklıdır, GPU ya temas eden heat pipe farklıdır, birinde vapor chamber vardır diğerinde yoktur vs. vs.
5070ti öneririm teknolojileri oldukça güzel. bu üründe 6 taksit çıkıyosa sadece inno alın.40K ya 6 taksit taichi almıştım iptal edip bunu mu almak mantıklı mı sadece oyun amaçlı kullanacağım.
Msı markasını ne kadar sevsem de ventus modelinin kalitesi gerçekten düşük. 5080 serisinde Inno3d'den tokat yiyor, 5090 (benim kullandığım kart) da gene 5090 olan modeli ventusu tokatlıyor ama bu 5070ti serisindeki inno modellerde 5080 ve 5090'ın aksine vapor chamber yok yani gene vapor chambersız olan ventustan çok farklı olmayacaktır ama içimden bir ses yine de ventustan nispeten iyi performans sunacağını söylüyor.inno mu ventus mu?
Dostum böyle bişi yok.Ventus msi in ölüsü yeter
tamam hocam anladık 104k ya inno3d 5090 aldın. Ventus 5090 dan daha iyi.Dostum böyle bişi yok.