🔥İndirim MSI VGA GEFORCE RTX 5070 TI - 49.199 TL * 9 Taksit

54'e 5080 mi var 67den başlıyor
Ben de onu anlattım zaten? 10k farka yüzde 15-20 performans :D ki ben 3d modelleme ve ai için alıyorum benim için fark daha da fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sepete eklemiştim önceden. Şimdi girince sepette 49199 gözüküyordu. Ödeme ekranına geçip 49199 dan verdi bana şimdi. Aldım
Hayırlı olsun hocam bende öyle olmadı maalesef yav güzel günlerde kullanın

Bu modeli inceledim. Aslında çoğu 2,5 slot kartla aynı bloğa ve torx fanlara sahip olmasına rağmen hem gpu sıcaklığı hem vram sıcaklıklarında bir tık sıcak çalışıyor ama değerler kabul edilmez seviyede değil.

Özellikle 5000 serisi kartların undervolt konusunda kendisini aştığı düşünüldüğünde tam yükte 250w civarına sabitlenerek performans kaybı olmadan daha sessiz ve serin kullanmak mümkün.

Bu model geçtiğimiz haftalarda Vatan kampanyalarıyla paraf bonusunu da düşersek 43500 TL civarına 6 taksitle satıldı. 9 taksit için iyi fiyat.
Olay sadece kaç slot olduğu, bloğu yada fanların ne olduğu değil.

Aynı blok gibi görünür ama bloğun petek sıklığı farklıdır, GPU ya temas eden heat pipe farklıdır, birinde vapor chamber vardır diğerinde yoktur vs. vs.

Olay sadece kaç slot olduğu, bloğu yada fanların ne olduğu değil.

Aynı blok gibi görünür ama bloğun petek sıklığı farklıdır, GPU ya temas eden heat pipe farklıdır, birinde vapor chamber vardır diğerinde yoktur vs. vs.
Üreticinin belirttiği özelliklere bakarak yorum yaptım.

Gaming X de Ventus da 4 heat pipe'lı modeller. Fan anlamında iki modelde de torx fanlar var. Gaming X'in bir farkı dalgalı bloğa sahip olması bir de 200 gram daha ağır blok kullanması. Bu farklara bakınca aradaki sıcaklık ve fan hızı değerleri olması gerekenden yüksek geldi.

40K ya 6 taksit taichi almıştım iptal edip bunu mu almak mantıklı mı sadece oyun amaçlı kullanacağım.
5070ti öneririm teknolojileri oldukça güzel. bu üründe 6 taksit çıkıyosa sadece inno alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inno mu ventus mu?
Msı markasını ne kadar sevsem de ventus modelinin kalitesi gerçekten düşük. 5080 serisinde Inno3d'den tokat yiyor, 5090 (benim kullandığım kart) da gene 5090 olan modeli ventusu tokatlıyor ama bu 5070ti serisindeki inno modellerde 5080 ve 5090'ın aksine vapor chamber yok yani gene vapor chambersız olan ventustan çok farklı olmayacaktır ama içimden bir ses yine de ventustan nispeten iyi performans sunacağını söylüyor.

Yakın zamanda 5070ti almak için araştıran biri olarak ventus, shadow msi için giriş seviyesi soğutmaya sahip kartlardır. Gerek testlerde gerek kullanıcı yorumlarında bu doğrulanıyor. Bu iki modelin gerisinde kalan bir tek windforce ver oda yer yer teste göre önde ya da geride oluyor. Bu veriler herkese açık ve erişilebilir. Alınmaz durumu kişiye bütçeye göre değişir fakat sırf adı MSI diye aynı paraya daha düşük bir ürün almak bana mantıklı gelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,593
Üyeler
188,452
Son üye
vaclavcerny
Geri