Güzel sistem hocam iyi oyunlarbende moza r5 ve kokpit var bide tv aldım onla oynuyom
Sağol dostum ya malzeme güzel olduktan sonra keyif verdikten sonra sıkılacağımı sanmıyorum dün bi yerde g29 denedim hayattan soğuttu..sağolasın sana da gönlünce olur umarım, keyifli aktivite sıkılıp satarsın diyeni takma sıkılacağını düşünerek alınacak alet değiller
Kafedekide dağılmış rot balans ayarı bozuk gibi ne vitese geçiyor ne gaz yiyor fren takılı kalıyor şimdi pxn yerine ikinci el g923 falan alsam başıma bunlar gelir diye korkuyorumevet tatsız bir ürün artık miladı doldu
Arkadaşım 33k ya vitesiyle beraber![]()
PXN V10 Pro Direksiyon Seti
Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Geçenki fiyattan 1K pahalı. Direct drive olarak başka seçenek yok bu paraya.
pxn daha iyiArkadaşım 33k ya vitesiyle beraber
Thrustmaster T300 RS GT aldı
Deneyimledim forzada baya ayar yapması gerekiyordu ets 2 asetto corsa iyidi diğer oyunlarda bilmiyorum ayarından mı kontrol beklediğim gibi değildi sizce bu basit oyunları oynamak için bu px10 pro nasıl çok fark var mıdır acaba fiyat farkıda var baya hep gereksiz gelmiştir direksiyon seti ama ets2 çok oynadığım için biraz hoşuma gitti açıkcası.
Hocam ben Moza R3 ile kokpit kurmayı düşünüyorum da ilk 1 hafta için deneyebileceğim kiralama uygulamaları var mı?Zengin hobisi iste. Buna vereceğin paraya uzulmeyeceksin.
Eğer üzülüyorsun başka bir şey al.
nerde oturuyon yakınsan gel dene
Moza yok g29 vardı sadece.Hocam ben Moza R3 ile kokpit kurmayı düşünüyorum da ilk 1 hafta için deneyebileceğim kiralama uygulamaları var mı?
kiralabunu.com