Superonline bağlantı problemleri

Ankara Keçiören
Bende istanbul pendikte aynı problemi yaşıyorum, konuyu okuyunca yaşadığım olayın aynısı dedim resmen. Bende çarşamba gününden beri problem yaşıyorum, discordda bir anda bulunduğum sesli odadaki sesler kesiliyor ve çıkıp girmem gerekiyor. Çoğu oyun bağlantı hatası veriyor, defalarca girmeyi denemem gerekiyor. Siteler ya hiç yüklenmiyor ya da çok geç yükleniyor, youtubeda videoların kapak resimleri geç yükleniyor, google haritalarda gezinti yapmak baya zor, görseller yüklenmiyor. Renderlamıyor sistem hiç bir şeyi, sistemde problem var sanıp formatta attım fakat bir faydası olmadı.

Hocam bende de hala aynı devam. Şikayetvar birebir aynı konularla dolu. Birisinde görmüştüm ''çözüldü kendi kendine, Modem IP mi ne alamıyormuş'' dedi. Ben de buna istinaden şikayet açtım. Aradılar ve oynadığınız oyunda vs. '' ping, tracert, nslookup'' değerlerini gönderin dediler. Bu arada ben de günün 24 saati olmuyor ama çoğu saati ping oluyor. Yani düzensiz düzensiz geliyor ping. Geldiğinde de 10 saniyede bir pinguçuyor resmen. Speedtest yapınca söz sorun yok. Asla ping gözükmüyor. Sadece '' download latecy'' çok düzensiz ve yüksek görüyorum. Dün sözde yaptıklarını söylediler ama sonuç aynı kullanamıyorum resmen interneti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,926
Üyeler
188,341
Son üye
1rebefsanesi
Geri