🔥İndirim ASUS A32 PLUS | İTOPYA 4.681 ₺

içeriğinde fan varmı ben tam olarak anlayamadım ama fan var ise satın almayı düşünüyorum ne diyorsunuz ? yoksa bu diğer paylaştığım linkteki kasayımı almalıyım yardımcı olacak var ise sevinirim.

İçinde 4 adet Asus Mr120 var. Fena fanlar değil sessizler.

valla açıkçası bana biraz büyük geldi bu kasa direk şu attığım miniyi alıp geçicem hiç yoktan içindeki ekran kartı anakart felan dolu dursun istiyorum.
Fiyatları yakın asus yerine bu alınmaz . Akvaryum kasalar biraz da gösteriş bileşenleri sergileme için bileşenleriniz mesela matx anakart iki fanlı ekran kartı gibiyse geçmenizede gerek yok şahsi fikrim sadece benzer fiyata ben almazdım şahsen asus varken .

içeriğinde fan varmı ben tam olarak anlayamadım ama fan var ise satın almayı düşünüyorum ne diyorsunuz ? yoksa bu diğer paylaştığım linkteki kasayımı almalıyım yardımcı olacak var ise sevinirim.

alt bilgilerde fan yok yazıyor ama vardır asus kasalarda plus olunca fan oluyor

Akvaryum kasa istiyodum 5k bütçe var. Daha f/p bişey gelir mi bunu alıp geçeyim mi

hocam no name olarak bir sürü kasa var tabii ki. ama asus lian li msi nzxt vs. olarak bu model mantıklı bence.
Beyazı aldım geçtim hocam üzecek kasaya benzemiyo. Kasa toplayan adamın biri alta 3 fan eklerseniz estetik açıdan kablolama sorunu olur dedi. Onun dışında hava akışı vs. güzel kasaymış.

Beyazı aldım geçtim hocam üzecek kasaya benzemiyo. Kasa toplayan adamın biri alta 3 fan eklerseniz estetik açıdan kablolama sorunu olur dedi. Onun dışında hava akışı vs. güzel kasaymış.
Bende beyaz aldım da kendi reverse fanları 2.5k en az alta 3 tane daha eklemek mi 2 kasa alıp fanlarını almak mı arasındayım :D

Bende beyaz aldım da kendi reverse fanları 2.5k en az alta 3 tane daha eklemek mi 2 kasa alıp fanlarını almak mı arasındayım :D

Alan arkadaşlar deneyimlerini en kısa sürede paylaşır mı? Fiyat değişmeden almayı düşünüyorum ve düşüncelerinizi merakla beklemekteyim.

Geri