Oyun Monitörü Tavsiyesi lazım ?

Reaksiyon skoru
80
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar,
30 000 TL’ye kadar oyun için monitör almayı planlıyorum. Çevremdekiler çoğunlukla OLED al diyor ama emin olamıyorum 😅. Bu bütçede hangi monitör daha mantıklı olur?

Samsung Odyssey G6 27'' 0.03 ms OLED 2K Pivot 360 Hz BU MARKAYI ÖNERDİLER birde size sormak istedim

FORUMDA BU KONU İLE İLGİLİ BİR POST GÖRDÜM AMA PEK BİRŞEY ANLAMADIM HERKES BİR YORUM BIRAKMIŞ KAFA KARIŞIKLIĞI VAR

1080 144hz - 1080 360hz ıps monitörden sonra 2k odessey g6 360hz geçtim FPS oyunlarda sanki biraz yavaş gibi geliyor ama hikayeli oyunlarda ve genel anlamda harika yanmaz inşallah ilk kurunca 10dk ekrana baka kaldım renkler çok güzel deminden şimdiye geldim tabiri caizse

Fps oyunlari oynuyor iseniz ips daha mantıklı. Hikayeli oynuyorsanız oled.

ikisinide oynuyorum ama görüntü netliği istiyorum genel anlamda
Fps oyunlari oynuyor iseniz ips daha mantıklı. Hikayeli oynuyorsanız oled.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080 144hz - 1080 360hz ıps monitörden sonra 2k odessey g6 360hz geçtim FPS oyunlarda sanki biraz yavaş gibi geliyor ama hikayeli oyunlarda ve genel anlamda harika yanmaz inşallah ilk kurunca 10dk ekrana baka kaldım renkler çok güzel deminden şimdiye geldim tabiri caizse
şuan monitörden genel anlamda memnunmusun hocam

Merhaba arkadaşlar,
30 000 TL’ye kadar oyun için monitör almayı planlıyorum. Çevremdekiler çoğunlukla OLED al diyor ama emin olamıyorum 😅. Bu bütçede hangi monitör daha mantıklı olur?

Samsung Odyssey G6 27'' 0.03 ms OLED 2K Pivot 360 Hz BU MARKAYI ÖNERDİLER birde size sormak istedim

FORUMDA BU KONU İLE İLGİLİ BİR POST GÖRDÜM AMA PEK BİRŞEY ANLAMADIM HERKES BİR YORUM BIRAKMIŞ KAFA KARIŞIKLIĞI VAR

ikisinide oynuyorum ama görüntü netliği istiyorum genel anlamda

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan monitörden genel anlamda memnunmusun hocam
Fps oyunlarda 1080 360hz kullanırken tepkime daha hızlı gibi geliyordu belki diğerinde 2k olduğu için bana öyle geliyor olabilir ben fazlasıyla memnunum hocam tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,515
Üyeler
188,770
Son üye
Tankermami
Geri