MSI MPG X870E CARBON WIFI VS Asus ROG Strix X870E-E

Anladım sağolun
şuan dram vs aramak degil en uygun ne almaya bak dram li ile dramsiz arasında hissedecegin bir olay yok teknik girmeye gerek yok paran varsa ok ama fazla para vermeyi düşünmüyorsan sallıyorum 15-16k dram li 1 tb a verecegine 20 bin tl ye dram siz ama 4 tb ssd almaya bak derim
Peki örnek atabileceğiniz model yada marda varmı wdblue kingston vs genelde aklımda hep bilindik markalar var mesela Bu dikkatimi çekti de bi sormak istedim

Anladım sağolun

Peki örnek atabileceğiniz model yada marda varmı wdblue kingston vs genelde aklımda hep bilindik markalar var mesela Bu dikkatimi çekti de bi sormak istedim
bu attıgında akakçe indirimide olması lazım

1769779857902.webp

@asko56 GELDİ montajını yaptım bence okuma ve yazma hızları güzel kendi üstünde ki geleninde hızlarıda iyiymiş ama doldu 1tb lığın sağlığı için %85 dolu gösteriyor ya onu %70 lere falan düşüresim var ne dersin Hem açmişken fanlarını da temizledim 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_2862.webp

Ekler

• IMG_2861.webp
    IMG_2861.webp
    34.4 KB · Hit: 16
tek derdin görünüşse bunu al, buna uygun bir de msi kasa aldın mı sistemin önünde kablo bile görünmeyecek.

tek derdin görünüşse bunu al, buna uygun bir de msi kasa aldın mı sistemin önünde kablo bile görünmeyecek.
kasa olmasa bft alacaktık kasa bizi bitirdi be.
msi yanlışlıkla ürettiği mukemmel kartlardan :D

@asko56 GELDİ montajını yaptım bence okuma ve yazma hızları güzel kendi üstünde ki geleninde hızlarıda iyiymiş ama doldu 1tb lığın sağlığı için %85 dolu gösteriyor ya onu %70 lere falan düşüresim var ne dersin Hem açmişken fanlarını da temizledim 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
kafana göre dostum

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Asus yeni açıklama yaptı 9800x3d bozulma konusunu inceleyeceklerine dair,şuan am5 için en güvenli anakartlar msi ve gigabyte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,220
Üyeler
191,494
Son üye
Neroi
Geri