Tek vasfi forumda yılda kaç duş aliyorsunuz gibi sacma verimsiz yorum kasmaya odaklı yorumlar yapan birisi büyüklük taslıyor annen ile ne zaman buluşursam o günün gecesinde duş alıyorum knk
Tek vasfi forumda yılda kaç duş aliyorsunuz gibi sacma verimsiz yorum kasmaya odaklı yorumlar yapan birisi büyüklük taslıyor annen ile ne zaman buluşursam o günün gecesinde duş alıyorum knk
Küfürü göremedim uygunsuz olabilir ama gerçekler böyle zort bey raporunuz bir etki etmiyor nede olsa bedava invite ile çalişmayan bir forum 2-3 gün sonra tekrar hesap açıp yaptığım şeyleri tekrar yazabilirim
Açıkcası bunu kime yaparsan yap aynı tepkiyi alacaksın git başka bir platformda almanyaya şeriat gelsin yaz mesela karsı çıkanlarada sürekli itiraz et işin sonunda ırkçılığa ve küfürlere maruz kalacaksın globalde bu böyle azerbaycanda yaşayan bir rus dölü olarak maaleysef başka ülkelere dil uzatırsan küfür yersin
Amerikada 2/3 tane afganın taciz suçuna karıştığı haberlere bak mesela altında hep afganistana karşı ırkçı söylemlerde bulunulmuştur ama epstein hakkında pek oyle şeyler göremezsiniz en fazla yahudi vs diyorlar
Okuma özürlüsü olduğun için özet olarak git kendi ülken hakkında konuş
Açıkcası bunu kime yaparsan yap aynı tepkiyi alacaksın git başka bir platformda almanyaya şeriat gelsin yaz mesela karsı çıkanlarada sürekli itiraz et işin sonunda ırkçılığa ve küfürlere maruz kalacaksın globalde bu böyle azerbaycanda yaşayan bir rus dölü olarak maaleysef başka ülkelere dil uzatırsan küfür yersin
Amerikada 2/3 tane afganın taciz suçuna karıştığı haberlere bak mesela altında hep afganistana karşı ırkçı söylemlerde bulunulmuştur ama epstein hakkında pek oyle şeyler göremezsiniz en fazla yahudi vs diyorlar
Okuma özürlüsü olduğun için özet olarak git kendi ülken hakkında konuş
Bu olay sadece 3/5 oyun değil bunun başini internet sitelerine kisitlama ile çektiler wattpad discord zart zurt roblox derken yarin bir gün kimse internete erişemeyecek sizin gibi salaklarda gelip oh iyi oldu yasaklandığı falan yazıyor tam andavalsınız
Ailemden iyiki forumlarda boş boğazlık yapmayı öğrenmemişim düşünsene 20-30 yaşinda saçin bitmiş forumlarda kac gunde bir duş aliyorsunuz en iyi os diye konular falan açıyorsunuz anket yapiyorsunuz baska işin falan yokmu senin ? Forumda full aktifsin mesai aralarinda vs yazsan anlarimda onuda yapamiyorsun git kendine iş güç bul ahraz sanki ötv yi kendisi ödüyor trt yi kdv yi kendisi oduyor gelmiş yasaklansin diyorsun
Bu olay sadece 3/5 oyun değil bunun başini internet sitelerine kisitlama ile çektiler wattpad discord zart zurt roblox derken yarin bir gün kimse internete erişemeyecek sizin gibi salaklarda gelip oh iyi oldu yasaklandığı falan yazıyor tam andavalsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ailemden iyiki forumlarda boş boğazlık yapmayı öğrenmemişim düşünsene 20-30 yaşinda saçin bitmiş forumlarda kac gunde bir duş aliyorsunuz en iyi os diye konular falan açıyorsunuz anket yapiyorsunuz baska işin falan yokmu senin ? Forumda full aktifsin mesai aralarinda vs yazsan anlarimda onuda yapamiyorsun git kendine iş güç bul ahraz sanki ötv yi kendisi ödüyor trt yi kdv yi kendisi oduyor gelmiş yasaklansin diyorsun
Azerbaycandan araba alması basit geliyor demi discordada giriyorsundur robloxda oynuyorsundur yurt dişindan düşük vergilere urun alip hobinide yapiyorsundur pek sanmiyorum hobilerle aranin olduğunu azicik aktivite yapsan otlara falan dokunsan belki böyle olmassın
Bir insan nasıl 7/24 şu forumda aktif olabilir anlam veremiyorum fevkaladenin yan çarı falan olmalısın troll diye meemlenince yan hesaba geçtin sanirim xD
Steam ve Epic vergisini ödesin sonra istediğini satar. O kadar para kaldırıyor vatandaşlardan.
edit- oyunlardan vergi alıyormuş ama temsilcisi yokmuş. Yazıklar olsun tühhh
Devlet baba istemiyor çocuklar bilgisayar önünde büyüsün.
Windows 8 evet her yanıyla kötüydü.
Ama 8.1 final sürümü Windows 7 den bile hızlıydı.
O kasar hızlı ve stabil çalışıyor ki HDD olan sistemde pek hız gecikmesini farketmiyorsun bile.
Yüklenme süresi evet bekletebiliyor ama hdd olan sisteme 10 ve 11 yaz bak bakalım kullanabilecekmisin?
Win 10'u hdd de kullandım, hiç bir sorun yaşamadım, SSD'ye geçtiğinde daha smooth olduğunu hissettim ama yine esasında bir fark yok, hissiyat üzerine konuşmak her zaman saçma olmuştur, en fazla her şeyden millisecond kazanmışımdır. Sadece yeni çıkan oyunlara SSD lazım.
Win 10'u hdd de kullandım, hiç bir sorun yaşamadım, SSD'ye geçtiğinde daha smooth olduğunu hissettim ama yine esasında bir fark yok. Sadece yeni çıkan oyunlara SSD lazım.
Tamam, sadece HDD olayını iki kere demiş, baya asılsız bir olay, basit windowsun 10.000mbsn SSD'ye ihtiyacı yok. 8.1'i bende severdim ama o sıra laptopum olduğu için ve bence win 7 den daha yavaştı. O da PC özelliklerine bakar.