Hey gpt beni biraz daha kaslı maço ve pastel boya şeklinde çizermisinO zaman tablo yaz protesto et sokaktaDaha ne diyim?
Eee şimdi bu firmalar engellense oyun oynamican mı? Bal gibi de Korsan oynayacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Windows 8.1 lisansı aldım
sonra Epicte The Crew 2 aldım.
Ubisoft ilk program desteğini çekti 8.1 den. Ubisoft Launcher çalışmadı.
Neyse dedim win 10 kurulum yaptım.
Onda da oyun ya bozuk çalıştı yada çalışmadı çöktü.
Paramla mağdur oldum.
Böyle olacağını bilseydim 1 kuruş bile harcamazdım yeminle.
8.1 lisansı neden aldın diye sorarsanız şuanda bile en stabil performanslı çalışan sistemdir kendisi. HDD olan sistemlerde çok hızlı çalışıyor.
10 veya 11 sistem SSD olmasa bakın bakalım kullanabilirmisiniz?
Savunma şeklin saçmalıktan ibaret senin 8.1 desteğinin kesilmesi ubisoftun çalişmamasi bilmemne oyunun bozulması ile bu olayin yakindan uzaktan alakası yok tamam kardeşim git korsanını indir ben 5 yil once aldiğim oyunu 60 yaşinda sadece cebini düşünen yahudi tipliler yuzunden korsan indirmeyeceğim ve bu platformlarında yasaklanmasına karşıyım şimdi forumdan quit at yaşadiğin ülkenin ne sorunu var ise onun ile ilgili konuş türkiye seni bağlamıyor rus türemesi
Kuzey koreye doneceğiz kendi kendine yetebilen bir ülke olmaya çalişiyorlar ama bunu gunumuz ornegi ile çin bile adam akıllı başaramadı çinden alinip marka basılan ürünler haricinde adam akıllı bir fabrikamız bile yok ama yurt dişina bağimlilik gümrük sorunu ile bitecek herkes mecburi kendi üretecek güya tamam hadi üretelimevet ROBLOX sonrası eminim aynı durum STEAM - EPİC de başımıza gelecek %30 yurt dışı ek gümrük geldi + IMEI kayıt ücreti arttı bir telefon parası ve stem dolara geçti o ayrı vurdu bizi şimdi de bu eminim bu böyle devam edecek hocam sıç**k yoruldum hergün bişey çıkıyo bi oyun zevkimiz var dı oda gidicek...
sen yüce devlet bana destek çıkacakmısın üretimde
Hayır üstüne gelir vergisi keseceğim
Hikaye basit devletin (başindaki insanlara)daha hızlı dönen sermayeye (daha çok ceplerini doldurmaya) ihtiyacı var ve bunu daha çok vergilendirmeden yapabilecek zeka seviyesine sahip insanlar yönetmiyor
Son düzenleme: