❌İndirim Bitti! RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 156.389,41TL VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,245

SATICI AMAZON SAÇMA SAPAN YERLER DEGİL MSI IN GİRİŞ SEVİYE MODELİDİR EN UYGUN FİYATLI 5090 TEK ÜRÜN BU KALMIŞTIR TAKSİTLİ OLARAK

STOK 11 ADETTİR

1770028560270.webp

Ventus modeli alınmaz çöp diyeyimde ortalık karışsın

2 hafta önce hepsiburada 150'ye 9 taksit suprim soc verdi. Fiyatlar sürekli yükseliyor ama 156 bunun için çok diye düşünüyorum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
2 hafta önce hepsiburada 150'ye 9 taksit suprim soc verdi. Fiyatlar sürekli yükseliyor ama 156 bunun için çok diye düşünüyorum.
Evet ventusa çok bu fiyat ama 2 hafta sonra şuana göre ucuz olmayacak şuanlık çok gibi geliyor. Fiyat her 2 haftada bir uçuyor.

Ürüne Her insan evladı alınmaz ölü vs diyor ama 11 tane üründen kalmış 9 adet şark kurnazlarına kanmayın dostlar şuan piyasadaki en uygun vade farksız 6 taksitli ürün akakçeye girip fiyatları gören ürünü taksitli amazon güvencesi ile alıyor ve geçiyor

Dün Vatan’dayydım oradaki arkadaş 1.-2 haftaya fiyatların yükseleceğini söyledi şu an ne alacaksan al abi dedi
Ama bu karta da bu para verilir mi bilemedim

• Beğen
Dün Vatan’dayydım oradaki arkadaş 1.-2 haftaya fiyatların yükseleceğini söyledi şu an ne alacaksan al abi dedi
Ama bu karta da bu para verilir mi bilemedim
bu üründeki avantaj fiyat degil vade fakrsız 6 taksit kolaylıgı hiçbir yerde adam gibi taksit yok 5090 larda vatanda bile 3 taksit burada ödeme kolaylıgı olması ve türkiye de enflasyon olmasından kaynaklı ürün avantajlı bir konuma gelmiş oluyor evet ventus evet giriş seviye ama 6 taksitli başka bir marka ürün yok

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,468
Üyeler
188,601
Son üye
torinzuer
Geri