yani hocam ram ve ssd hariç hepsi değişecek power ve kasanda iyiyse yenilenir ama onun harici yükseltilmesi lazım dediğiniz oyunlar için bütçe nedirSelamlar değerli forum üyeleri
R3 3100 , GTX 1650 ,16 GB ram ,a320m anakart m2ssd 500gb
Bu sistemi güncelleme mi mantıkli yeni PC almak mı?
Elimde bir laptop var onu satıp ekran kartını satıp digerlerini de satıp üzerine 10 bin ekleyecegim bütçe varyani hocam ram ve ssd hariç hepsi değişecek power ve kasanda iyiyse yenilenir ama onun harici yükseltilmesi lazım dediğiniz oyunlar için bütçe nedir
gpu ya yüklenen oyunlar bütçe varsa ddr5 sisteme geçmek daha mantıklı.Fivem rainbow Battlefield
Call of duty tarzı oyunlar oynanan istiyorum
yani bütçe tam kestiremiyorum ama tüm kasayı satsan filan laptop ne kadar eder bilemiyorum ama 30 olur diye düşünüyorum 30a güzel ddr5li 5060lı sistemler var diye biliyorum öyle bişeyde yapılabilir ama ddr4ten devamda edilebilir tercihenElimde bir laptop var onu satıp ekran kartını satıp digerlerini de satıp üzerine 10 bin ekleyecegim bütçe var
R5 5600 işlemci ve kalan bütçe ile alabileceğin iyi bir ekran kartı al sistemin kalanı kalabilir.Selamlar değerli forum üyeleri
R3 3100 , GTX 1650 ,16 GB ram ,a320m anakart m2ssd 500gb
Bu sistemi güncelleme mi mantıkli yeni PC almak mı?
Benim kasa kaça gider 1 , 2 . Lenovo thinkpad t530 laptop var elimde bir de 1080 p LG ultragear monitöryani bütçe tam kestiremiyorum ama tüm kasayı satsan filan laptop ne kadar eder bilemiyorum ama 30 olur diye düşünüyorum 30a güzel ddr5li 5060lı sistemler var diye biliyorum öyle bişeyde yapılabilir ama ddr4ten devamda edilebilir tercihen
180hz ips panelBenim kasa kaça gider 1 , 2 . Lenovo thinkpad t530 laptop var elimde bir de 1080 p LG ultragear monitör
Ses sistemi
Bluetooth kulaklığım + 10 bin var
Gtx1650 i kaça satmalıyımiyi bi ekran karti alip iyi bi ryzen am4 islemci cekerseniz oda isinizi gorebilir yakinda ekran karti kitligida basliyacak bunuda goz onunde bulundurun
ulan gene mi yaaiyi bi ekran karti alip iyi bi ryzen am4 islemci cekerseniz oda isinizi gorebilir yakinda ekran karti kitligida basliyacak bunuda goz onunde bulundurun