Yardım Oyun Oynarken Nasıl Video İzlerim ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,667
Google eklentisi ile yt videolarını pencere modunda kullanıyordum ama oynadığım oyunlar hep gamepad ileydi. Şimdi klavye mouse ile oynamak istiyorum ama sürekli mouse imleci videonun üstüne geldiğinden hem oyunda kontrol gidiyor hem pencerenin yerini falan yanlışlıkla değiştiriyorum

Youtube premium :blobdance:

Google eklentisi ile yt videolarını pencere modunda kullanıyordum ama oynadığım oyunlar hep gamepad ileydi. Şimdi klavye mouse ile oynamak istiyorum ama sürekli mouse imleci videonun üstüne geldiğinden hem oyunda kontrol gidiyor hem pencerenin yerini falan yanlışlıkla değiştiriyorum
sırf bunun için opera gx geçtim bire bir. tüm videoları yt dışında (sanırım) pencere halinde açıyor. tek bu yüzden opera gx geçtim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ekran üstüne tutturma ile çalıştığı için hep o olay yaşanır eğer ikinci monitör yoksa mouseu oyuna kitlemen gerekiyor. Oyunu tam ekran oynarsan zaten youtube ile window açamazsın cursor lock kullan

• Beğen
Ekran üstüne tutturma ile çalıştığı için hep o olay yaşanır eğer ikinci monitör yoksa mouseu oyuna kitlemen gerekiyor. Oyunu tam ekran oynarsan zaten youtube ile window açamazsın cursor lock kullan
hep tam ekran zaten

hep tam ekran zaten
Borderless yapman gerekiyor ekranda görünsün diye tam ekranda iken eğer görüyorsan sorun orada zaten dediğim gibi tek çözüm ya 2.monitör yada cursor lock

• Beğen
eklentinin ismini rica etsem söyleyebilirmisin?

• Beğen
eklentinin ismini rica etsem söyleyebilirmisin?
1770049149772.webp

Bu eklentiye gerek yok ki youtube videosuna 2 kere sağ tıklayınca pencere modu seçeneği çıkıyor imleç pencereye denk gelince de bir sıkıntı olmuyor sadece black desert oynarken oyunda imleç modundayken pencerenin üstüne geldiğinde kontrol bozuluyor

Bu eklentiye gerek yok ki youtube videosuna 2 kere sağ tıklayınca pencere modu seçeneği çıkıyor imleç pencereye denk gelince de bir sıkıntı olmuyor sadece black desert oynarken oyunda imleç modundayken pencerenin üstüne geldiğinde kontrol bozuluyor
Borderless oynamak zorunda olduğun için her zaman mouse kontrolünü kaybettirir fps oyunu oynuyorsan falan yani mousela hareket varsa o yüzden ya oyunun cursor lock desteği olmalı yada sen program kurman gerek

• Beğen
Borderless yapman gerekiyor ekranda görünsün diye tam ekranda iken eğer görüyorsan sorun orada zaten dediğim gibi tek çözüm ya 2.monitör yada cursor lock
Minecraft'a borderless modu kurdum onda sorun olmadı. Fullscreen oynarken video ekrana gelmiyor ama gta 5'te de borderless oynuyorum mouse video üzerine geliyor yine de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,578
Üyeler
188,445
Son üye
Paradox981
Geri