Ebay montaj braketi vergi ücreti

Amazon herhangi bir kupon ödeme yapmayacağını belirtti dilerseniz iade edin diyorlar sizde 1000 tllerden daha fazla mı çıkar gümrük ödemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Braketli olarak 7000 TL'ye koydum ilana ama braketi temin edemezsem intel braketli olarak daha uygundan vereceğim
ne 1k sı...

Gümrüğü bilmiyorum da bu rog strix aio o kadar iyi mi👀 yoksa tüm sistem rog strix olduğu için mi? Veya direk marka tercihi mi?

Gümrüğü bilmiyorum da bu rog strix aio o kadar iyi mi👀 yoksa tüm sistem rog strix olduğu için mi? Veya direk marka tercihi mi?
Normal oyun esnasında 360lık versiyonu ile 240lık versiyonu arasında hiç fark yok stress test esnasında 10 derece oynuyor olsada olur olmasada aslında uygun maliyetle gümrük işi çözülürse kullanacağım eskisini satmayı planlıyorum absürt bir fiyat çıkarsa 10 doların yanmasını göze aldım bırakıp amazona iade edeceğim

Yeni mevzuat ile hiç bir şey alınmasın diye kurallar konuldu.
10 dolarlık ürünler
20 30K patlayabiliyor.

Son düzenleme:
Yeni mevzuat ile hiç bir şey alınmasın diye kurallar konuldu.
10 dolarlık ürünler
20 30K patlayabiliyor.
Hocam gerçekten mi kimi sizin gibi söylüyor kimisi ticari yüksek stoklu olmayan bireysel alışverişlerde sadece vergi değişti müşavir tutmaya gerek yok diyor en kötü 10 dolar yansın deniyim türkiyede bulamıyorum

Normal oyun esnasında 360lık versiyonu ile 240lık versiyonu arasında hiç fark yok stress test esnasında 10 derece oynuyor olsada olur olmasada aslında uygun maliyetle gümrük işi çözülürse kullanacağım eskisini satmayı planlıyorum absürt bir fiyat çıkarsa 10 doların yanmasını göze aldım bırakıp amazona iade edeceğim
Hangi işlemci ile strest testinde ne kaç derece görüyorsun? Bir de kullandığın termal macun markalı bir şey ise onu da belirtir misin? Meraktan soruyorum, asetek 8 gen pompayı hep merak etmişimdir.

Hangi işlemci ile strest testinde ne kaç derece görüyorsun? Bir de kullandığın termal macun markalı bir şey ise onu da belirtir misin? Meraktan soruyorum, asetek 8 gen pompayı hep merak etmişimdir.
240’lık modelle 9800x3d işlemci ekran kartı rx 9070 xt bütün ayarlar lowda pubg 55-62 derece arası cs2 1280x960 low 52-55 derece cinebenchte 85 derecelere çıkıyor 240’lık bir sıvı soğutmaya göre çok iyi bence

Amazonla konuşun aldiğinizı iade edin yada üste çıkın biraz sonuçta olmadigi yazmiyordu haklısınız ya temin etmek zorunldalara yada iade almak zorundalar bu ürünü almak için cebinizden çok para çıkar şuan en kötü kısmi para iadesi flm alıp 2. elde araştırın o soğutucu kadar bidaha vermek zorunda kalabilirsinzi

müsavir tutmanız lazım yeni degistigi icin cogu bilmiyor

Geri