Anlattıklarınız üzerinde konuşuyorum. Çok yüksek ihtimal makro tuşlarına bastığınız için bu durumu yaşamışsınız. Ürünler üretilirken test edildiğinden, makro da test edildiğinden, içerisinde önceden kalmış bir makro vardır ve o kombinasyonları yapıyordur. Kullanım kılavuzunda makroyla alakalı bilgiler vardır. Makro silme gibi bir opsiyon varsa onu yapmayı deneyin, yoksa da farklı bir makro atayabilirsiniz veya kullanırken elinizin makro tuşuna basmamasına dikkat edebilirsiniz.
EasySMX D10'un fason hali bu arada. Farkları TMR yerine Hall Effect olması ve D-Pad'de micro switch yerine taktiksel switch kullanılıyor, o yüzden daha ucuz.
EasySMX D10'un fason hali bu arada. Farkları TMR yerine Hall Effect olması ve D-Pad'de micro switch yerine taktiksel switch kullanılıyor, o yüzden daha ucuz.
Bende 8bitdo ultimate 2c var plastik kalitesi hissiyatı çok güzel bunun görsellerine detaylı baktım ve hepsiburadaki yorumlarıda inceledim plastik kalitesini beğenmedim fabrika hataları vs. Birde ben yumuşak ve ses çıkarmayan bir kol tercih ediyorum bu kol mekanik klavye gibi ses çıkarıyormuş, ses sevenler için güzel tabi o ayrı. Hz olayında sanırım 250-500hz arasında. Şarz standı, rgb ve duruş olarak güzel fiyatıda iyi alacaklara hayırlı olsun. Benim oynayış tarzıma uymuyor