🔥İndirim Claw's Tactical Combat Gamepad | 1699₺ (3 taksit)

Alınır bu fiyatta rakipsiz özellik olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlattıklarınız üzerinde konuşuyorum. Çok yüksek ihtimal makro tuşlarına bastığınız için bu durumu yaşamışsınız. Ürünler üretilirken test edildiğinden, makro da test edildiğinden, içerisinde önceden kalmış bir makro vardır ve o kombinasyonları yapıyordur. Kullanım kılavuzunda makroyla alakalı bilgiler vardır. Makro silme gibi bir opsiyon varsa onu yapmayı deneyin, yoksa da farklı bir makro atayabilirsiniz veya kullanırken elinizin makro tuşuna basmamasına dikkat edebilirsiniz.
Gamepower gamepadden(easymx x15 kopyası olan) farkı var mıdır?Bende bir tane ondan var bir tane dahs gamepad alacağım bendekini veya bunu düşündüm

Gamepower gamepadden(easymx x15 kopyası olan) farkı var mıdır?Bende bir tane ondan var bir tane dahs gamepad alacağım bendekini veya bunu düşündüm
Fark var tetik tuşları ve ana tuşları mekanik ayrıca şarj istasyonu var bunları göz önüne alınca Claw's daha iyi

EasySMX D10 mu

Kasası aynı çünkü

Trigger mesafesi kısa olmasa K20 yerine alırdım ets2 felan oynuyorsanız mesafesi biraz kısa gelir.
EasySMX D10'un fason hali bu arada. Farkları TMR yerine Hall Effect olması ve D-Pad'de micro switch yerine taktiksel switch kullanılıyor, o yüzden daha ucuz.

EasySMX D10'un fason hali bu arada. Farkları TMR yerine Hall Effect olması ve D-Pad'de micro switch yerine taktiksel switch kullanılıyor, o yüzden daha ucuz.
Ürünü beğendim zaten malzeme kalitesi biraz ucuz geldi onun dışında güzel gibi. Dediğim gibi trigger mesafesi kısa araç oyunlarında sarmayabilir.

İndirim tekrar devam ediyormuş.

odanın içinde kaç metreye kadar gecikme olmadan çalışır

aznuzaktan bglasak gecikme olur mu sizce

Şarj standıyla birlikte iyi gibi duruyor. :kizginpeepo:

Bende 8bitdo ultimate 2c var plastik kalitesi hissiyatı çok güzel bunun görsellerine detaylı baktım ve hepsiburadaki yorumlarıda inceledim plastik kalitesini beğenmedim fabrika hataları vs. Birde ben yumuşak ve ses çıkarmayan bir kol tercih ediyorum bu kol mekanik klavye gibi ses çıkarıyormuş, ses sevenler için güzel tabi o ayrı. Hz olayında sanırım 250-500hz arasında. Şarz standı, rgb ve duruş olarak güzel fiyatıda iyi alacaklara hayırlı olsun. Benim oynayış tarzıma uymuyor

WhatsApp Image 2026-02-05 at 12.59.48.webp

DÜN Aldım bugün geldi kaliteli hissettiriyor.

Claws'ın bu modelini alan arkadaşlar kopma yada başka herhangi bir problem ile karşılaştı mı acaba? Throne Tactical Hero biraz sorunlu çıktı.

Geri