Öneri Tab S10 FE vs Honor Pad V9

Goatseb

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
430
Bütçe
20000
Daha önceki konuma denk gelen olmuştur belki. S11'in benim için gereksiz pahalı olduğuna karar verdim. Bu iki tablet arasından hangisini almalıyım? Amacım pdf not vs için kullanmak. Honor kalem kullanımında ve uzun süre kullanım için stabilizasyon nasıldır? Bana mağazada ekranı felan çok Premium hissettirdi. Samsung tft ve 90hz olması biraz kalitesiz geldi.

Daha önceki konuma denk gelen olmuştur belki. S11'in benim için gereksiz pahalı olduğuna karar verdim. Bu iki tablet arasından hangisini almalıyım? Amacım pdf not vs için kullanmak. Honor kalem kullanımında ve uzun süre kullanım için stabilizasyon nasıldır? Bana mağazada ekranı felan çok Premium hissettirdi. Samsung tft ve 90hz olması biraz kalitesiz geldi.
bence ikisi arasında tartışmasız HONOR

Forumda gördüm bir kişi kalemde temassızlık vs yaşadığını söylemiş. Acaba onun cihazı mı arızalıydı? :/
hmm olabilir belki onun ürününde sorun vardır bunu bilemeyiz ama performans ve batarya olarak Honor çok ileride

Forumda gördüm bir kişi kalemde temassızlık vs yaşadığını söylemiş. Acaba onun cihazı mı arızalıydı? :/
Bende honor var sıkıntı yaşamadım kaleminde falan ama amacın sadece not ise samsung al geç için rahat olsun. Çünkü samsungun yedek parçaları bulunur honor da bulamazsın

Bende honor var sıkıntı yaşamadım kaleminde falan ama amacın sadece not ise samsung al geç için rahat olsun. Çünkü samsungun yedek parçaları bulunur honor da bulamazsın
Asıl amacım o ama elimde olduğu sürece video dizi film amacıylada kullanırım. Kalemi hızlı aşınıyor yazmışlar bir kaç yerde. Sende böyle bir şey oldu mu?

Asıl amacım o ama elimde olduğu sürece video dizi film amacıylada kullanırım. Kalemi hızlı aşınıyor yazmışlar bir kaç yerde. Sende böyle bir şey oldu mu?
Ben alalı 1 ay oldu galiba bu sürede pek kullanamadım ama temassızlık falan pek yaşamadım. Diğer özelliklerde ekranı sesi olsun falan samsungdan kat kat iyi. Özellikle sesi

honor al s11 almıyorsan
Evet S11'den fiyatı nedeniyle vazgeçtim hem benim için fazla bir ürün. Uzun kullanımda üzer mi onu düşünüyorum. Kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum şimdilik.

ikisi de değil snapdragon 8 gen 3 var bu attığım tablette ikisinden de daha güçlü ve daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,254
Üyeler
188,393
Son üye
Heatfix
Geri