🔥İndirim Dark Guardian Pro Akvaryum Kasa 2.698 TL | Diamond Pro 1.649 TL

Bu teknobiyotik kadar leş başka bir firma görmedim. Bunlar nasıl hala batmıyor, ayakta duruyor anlamış değilim.

850 lira kargo nedir aga? buzdolabı mı gönderiyon?

Ekler

• 1000048038.webp
    1000048038.webp
    57.1 KB · Hit: 66
Depoları nerede tuzla olan adres mi?
Birde 9060xt 3 fanlı model(2 fanlı da olabilir almışken geniş uyumluluk olsun istiyorum.)
Ve thermalright assasain x120 refined se ile uyumlu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan ne farkı var?

Reis bizde bu işin içindeyiz. Günde 100 felan kargo veriyoz. 80-90 TL alıyor şirketler ortalama. Bilemedin 100 olsun hadi. Şu yurtdışı alışveriş olayı herşeye uzaktan yakından değdirecek de hadi hayırlısı.
e ticaret firmasında çalıştım bi süre bu dediğin imkansız gönderim yaptığın ürünün desisi nedir 0-5 desi gönderiyorsan dediğin doğru 90-100 liraya gönderirsin. adamlar koskoca koliyle kasa yolluyor bunu 90-100 liraya göndert senden özür dileyip 10 katını sana ödeyeceğim. bu kasanın gönderim maliyeti minimum 300-400 tl olur yükseklik ve ağırlığı fazla olduğu için

teknobiyotikte kargo ücreti çok yüksek. Sitede hata var birde, birkaç ürün aldığınızda her birinin kargo fiyatı ayrı ayrı ekleniyor. Oysaki tek pakete koyuyorlar hepsini
Şu şekilde alınırsa makul oluyor. Birkaç ürünü birlikte alacağınız zaman [email protected] email atarak birkaç ürün için kargo dahil tek fiyat istiyorsunuz, havale ile de ödeyeceğinizi söyleyince minik bir indirim daha yapılıyor. O zaman uygun oluyor. Ben geçenlerde 2 tane dark guardian maxima v30 aldım, yanına birkaç soğutucu vs. de ekledim. Sitede 10.500 tl civarına denk geliyordu bu şekilde 8900 den alabildim.

teknobiyotikte kargo ücreti çok yüksek. Sitede hata var birde, birkaç ürün aldığınızda her birinin kargo fiyatı ayrı ayrı ekleniyor. Oysaki tek pakete koyuyorlar hepsini
Şu şekilde alınırsa makul oluyor. Birkaç ürünü birlikte alacağınız zaman [email protected] email atarak birkaç ürün için kargo dahil tek fiyat istiyorsunuz, havale ile de ödeyeceğinizi söyleyince minik bir indirim daha yapılıyor. O zaman uygun oluyor. Ben geçenlerde 2 tane dark guardian maxima v30 aldım, yanına birkaç soğutucu vs. de ekledim. Sitede 10.500 tl civarına denk geliyordu bu şekilde 8900 den alabildim.
Hangi devirdeyiz dostum? insanlar niye böyle şeylerle uğraşsın?

Hangi devirdeyiz dostum? insanlar niye böyle şeylerle uğraşsın?
Ben bir yöntem sundum dostum? kimse uğraşmak zorunda değil dostum? istemeyen almasın dostum? (Alışveriş sitelerinde yeni hesap açıp 150 tl alışveriş kuponu almak da buna dahil) dostum.

Uygunsuz Dil
Ben bir yöntem sundum dostum? kimse uğraşmak zorunda değil dostum? istemeyen almasın dostum? (Alışveriş sitelerinde yeni hesap açıp 150 tl alışveriş kuponu almak da buna dahil) dostum.
Lan dingil zaten dost most değiliz, hitap olsun diye dostum diyorum bunu anlayamayacak kadar noksan mısın? hocam deyince hoca mı oluyorsun? birader deyince kardeş mi oluyoruz? allah beyin vermiş, kullanmak gerek.

Dark Guardian Pro şaka gibi fiyata düşmüş, Diamond Pro ise bütçesinde alternatifsiz oldu gibi. Guardian Pro 3.199 TL iken bile mükemmel fiyat diyorduk mesela. Acil yapışın.

https://www.teknobiyotik.com/dark-g...asasi-yeni-dkchgrpro.html?ref=akakce&v=1.30.2

https://www.teknobiyotik.com/donani...oramik-akvaryum-siyah-oyuncu-kasasi-yeni.html
https://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-diamond-pro-4x12cm-frgb-led-fanli-1x-usb-3-1-2x-usb-2-0-tempered-glass-panoramik-akvaryum-siyah-oyuncu-kasasi-yeni.html bunu en son yapılan ikinci el hazır sistemde görmüştüm galiba donanım arşivinin videosunda bu kasanın soğutması falan çok kötü diye biliyorum almayı düşünen bi incelesin mesh diye gözüküp olmayandı galiba

değilmiş şimdi kontrol ettim.

Lan dingil zaten dost most değiliz, hitap olsun diye dostum diyorum bunu anlayamayacak kadar noksan mısın? hocam deyince hoca mı oluyorsun? birader deyince kardeş mi oluyoruz? allah beyin vermiş, kullanmak gerek.
Aşırı saygısız ve agresif bir dil... engelliyorum.

Geri