mehmetcank
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
Aga fiyatı 3 küsür yap ama kargoya o kadar yazma. Almam.
e ticaret firmasında çalıştım bi süre bu dediğin imkansız gönderim yaptığın ürünün desisi nedir 0-5 desi gönderiyorsan dediğin doğru 90-100 liraya gönderirsin. adamlar koskoca koliyle kasa yolluyor bunu 90-100 liraya göndert senden özür dileyip 10 katını sana ödeyeceğim. bu kasanın gönderim maliyeti minimum 300-400 tl olur yükseklik ve ağırlığı fazla olduğu içinReis bizde bu işin içindeyiz. Günde 100 felan kargo veriyoz. 80-90 TL alıyor şirketler ortalama. Bilemedin 100 olsun hadi. Şu yurtdışı alışveriş olayı herşeye uzaktan yakından değdirecek de hadi hayırlısı.
Kral max kaç fan takılır bide soğutma olayı nasılKasayı geçenlerde hepsiburadadan aldım 3400 filan . Güzel kasa tavsiye ederim .
Hangi devirdeyiz dostum? insanlar niye böyle şeylerle uğraşsın?teknobiyotikte kargo ücreti çok yüksek. Sitede hata var birde, birkaç ürün aldığınızda her birinin kargo fiyatı ayrı ayrı ekleniyor. Oysaki tek pakete koyuyorlar hepsini
Şu şekilde alınırsa makul oluyor. Birkaç ürünü birlikte alacağınız zaman [email protected] email atarak birkaç ürün için kargo dahil tek fiyat istiyorsunuz, havale ile de ödeyeceğinizi söyleyince minik bir indirim daha yapılıyor. O zaman uygun oluyor. Ben geçenlerde 2 tane dark guardian maxima v30 aldım, yanına birkaç soğutucu vs. de ekledim. Sitede 10.500 tl civarına denk geliyordu bu şekilde 8900 den alabildim.
Ben bir yöntem sundum dostum? kimse uğraşmak zorunda değil dostum? istemeyen almasın dostum? (Alışveriş sitelerinde yeni hesap açıp 150 tl alışveriş kuponu almak da buna dahil) dostum.Hangi devirdeyiz dostum? insanlar niye böyle şeylerle uğraşsın?
Lan dingil zaten dost most değiliz, hitap olsun diye dostum diyorum bunu anlayamayacak kadar noksan mısın? hocam deyince hoca mı oluyorsun? birader deyince kardeş mi oluyoruz? allah beyin vermiş, kullanmak gerek.Ben bir yöntem sundum dostum? kimse uğraşmak zorunda değil dostum? istemeyen almasın dostum? (Alışveriş sitelerinde yeni hesap açıp 150 tl alışveriş kuponu almak da buna dahil) dostum.
https://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-diamond-pro-4x12cm-frgb-led-fanli-1x-usb-3-1-2x-usb-2-0-tempered-glass-panoramik-akvaryum-siyah-oyuncu-kasasi-yeni.html bunu en son yapılan ikinci el hazır sistemde görmüştüm galiba donanım arşivinin videosunda bu kasanın soğutması falan çok kötü diye biliyorum almayı düşünen bi incelesin mesh diye gözüküp olmayandı galibaDark Guardian Pro şaka gibi fiyata düşmüş, Diamond Pro ise bütçesinde alternatifsiz oldu gibi. Guardian Pro 3.199 TL iken bile mükemmel fiyat diyorduk mesela. Acil yapışın.
https://www.teknobiyotik.com/dark-g...asasi-yeni-dkchgrpro.html?ref=akakce&v=1.30.2
https://www.teknobiyotik.com/donani...oramik-akvaryum-siyah-oyuncu-kasasi-yeni.html
Aşırı saygısız ve agresif bir dil... engelliyorum.Lan dingil zaten dost most değiliz, hitap olsun diye dostum diyorum bunu anlayamayacak kadar noksan mısın? hocam deyince hoca mı oluyorsun? birader deyince kardeş mi oluyoruz? allah beyin vermiş, kullanmak gerek.
Kasanın incelemw videosu var onu izlemeni tavsiye ederimKral max kaç fan takılır bide soğutma olayı nasıl