2. el almak daha mantıklı olur ssd sağlığı %94-95 in altında olmadığı sürece alınabilir tam bütçe nedir ?1 adet sata ve 1 adet hddm var m2 ssd almak istiyorum fakat çok da para vermek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Bunu buldum bu fiyata 256lik yoktu iyi midir? Alırken bir de nelere dikkat etmem lazım (2.elden)![]()
Samsung PM991a SSD
Samsung PM991a SSD MZ-VLQ256B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bende var 1 tane 1 tb lik istersen özelden yaz1 adet sata ve 1 adet hddm var m2 ssd almak istiyorum fakat çok da para vermek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Bunu buldum bu fiyata 256lik yoktu iyi midir? Alırken bir de nelere dikkat etmem lazım (2.elden)![]()
Samsung PM991a SSD
Samsung PM991a SSD MZ-VLQ256B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
1.5k2. el almak daha mantıklı olur ssd sağlığı %94-95 in altında olmadığı sürece alınabilir tam bütçe nedir ?
Çok para vermek istemiyorum diye belirtmiştim 1tb işine giremem maalesefBende var 1 tane 1 tb lik istersen özelden yaz
sıfır olarak çok zor 2. elde sağlıklı 256 veya 512 bulunabilir biraz daha çıkarsan ve elden alma imkanın varsa bir süredir bu ilanı favoriledim ama pek güvenemedim param güvende kabul ederse bi dene olmadı elden test edip almaya çalış1.5k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok para vermek istemiyorum diye belirtmiştim 1tb işine giremem maalesef
Biraz daha ekleyin 512 bak dostum. 250 yarısını sistem vs gidicek. Zaten yüzde 10 boş kalmazsa ssdlerde yavaşlama olur ona dikkat et.1.5k
Çok para vermek istemiyorum diye belirtmiştim 1tb işine giremem maalesef
Hocam ilan tarihi 17.04.2025 . Teşekkürler yine de yazayımsıfır olarak çok zor 2. elde sağlıklı 256 veya 512 bulunabilir biraz daha çıkarsan ve elden alma imkanın varsa bir süredir bu ilanı favoriledim ama pek güvenemedim param güvende kabul ederse bi dene olmadı elden test edip almaya çalış
sıfır olarak çok zor 2. elde sağlıklı 256 veya 512 bulunabilir biraz daha çıkarsan ve elden alma imkanın varsa bir süredir bu ilanı favoriledim ama pek güvenemedim param güvende kabul ederse bi dene olmadı elden test edip almaya çalış
Linkteki ürünün fiyatı 2kdan düşmüş iyi midir iyiyse alacağımBiraz daha ekleyin 512 bak dostum. 250 yarısını sistem vs gidicek. Zaten yüzde 10 boş kalmazsa ssdlerde yavaşlama olur ona dikkat et.
linke tıklayınca bambaşka bir ürüne atıyorLinkteki ürünün fiyatı 2kdan düşmüş iyi midir iyiyse alacağım
2000-2200den aşağısı iyidir 2. el fiyatları uçmuş daha 1-2 hafta önce 256gblar 800-900 tl idiEvet onu fark etmemiştim
2.elde 500gb ı kaça bulsam uygundur
Samsung un kronik sorunlu modelleri. Boşta veri yazma hızlı sağlık düşme, sıcaklık vs sorunları oluyor. Belki güncelleme ile düzelmiştir bilemem. 2 k ya bulursan süper.Hocam ilan tarihi 17.04.2025 . Teşekkürler yine de yazayım
Linkteki ürünün fiyatı 2kdan düşmüş iyi midir iyiyse alacağım