🔥İndirim HONOR MAGİC 8 PRO FİYATI AÇIKLANDI 76999TL

Ensar1453

80+ Silver
Reaksiyon skoru
882
bende aynı şekilde düşünüyorum hocam kötü fyatlandırma bu anca opponun işine yaradı

7100 mAH'lik modeli gelmiş, bu yönden güzel ama 70k falan oleydi çok iyi olurdu. 50kya Magic 7 Pro bedavaymış buna bakacak olursak.

Pahalı çıkmış beklentiden uzak. Bu sıralamaya bile girmeyen "3. parti" markalar rekabet için fiyatı daha uygun tutmalıydı.

Bide utanmadan samet jankovic in videosunda baya rekabetçi bir fiyat olacak diyorlardı öylede baya rekabetçi olmuş samsung s 26 ultra ile aynı fiyata çıkarmış kendinş , magic 8 lite faciasında belliydi pro sunda ne beklediysek

Magic 7 pro velinimet idi o fiyatta, alan aldı
bende 51k dan almıştım menunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide utanmadan samet jankovic in videosunda baya rekabetçi bir fiyat olacak diyorlardı öylede baya rekabetçi olmuş samsung s 26 ultra ile aynı fiyata çıkarmış kendinş , magic 8 lite faciasında belliydi pro sunda ne beklediysek
s26u daha büyük bir facia olacaktır. S26u 512gb bence 110k dan gelecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağır androidciyim ama noluyoruz aga 80-90 bin liralara honor, oppo, poppo falan 3 gün sonra 40-50K etmeyecek cihazlara bu paralar verilmez. Bu paralara gidin iphone 17 pro alın en azından 3 gün sonra çöp muamelesi görmez, değerini korur.
bu konuda kesinlikle katılıyorum.
İOS almam diyenlerde bayrak çekerim ama bu fiyatlarda 17 pro daha mantıklı.
en azından 5 yıl sonra bile telefon değerli kalıyor

Geri