ICloud Hesap Problemi

bencede ilginç çünkü 10 yıla yakın iphone kullanıyorum böyle bir sorunu ilk kez gördüm 0 diye 2. el vermiş olabilir
mediamarkttan aldim kanka sifir 2. el oldugunu dusunmuyorum pili falanda 100

mediamarkttan aldim kanka sifir 2. el oldugunu dusunmuyorum pili falanda 100
destek uygulamasından üste aygıtlarım yazar orda iphoneyi seçin sonra alttan daha fazla> aridrop > daha fazla yardım alın > canlı sohbet ama şuan çevrim dışı sabah 8 en erken

destek uygulamasından üste aygıtlarım yazar orda iphoneyi seçin sonra alttan daha fazla> aridrop > daha fazla yardım alın > canlı sohbet ama şuan çevrim dışı sabah 8 en erken
destek uygulamasi yok ve icloud kilitli oldugu icin indiremiyorum

bu sorunun 0 cihazda yaşanmaması lazım

neden hocam nasil bir baglantisi var
Ömrümde 7-8 tane 0 iphone almışımdır. Hiçbirinde kurulumdan belli bi süre sonra doğrulama amaçlı icloud bildirimi almadım. Belki de app stordan uygulama indirirken şifreyi çoklu kez yanlış girmişsinizdir bilemiyorum. Canlı destekle görüşün yarın hızlıca hallolur. Birde bunu deneyin denemediyseniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O da işe yaramazsa..
1770156317647.webp

Ömrümde 7-8 tane 0 iphone almışımdır. Hiçbirinde kurulumdan belli bi süre sonra doğrulama amaçlı icloud bildirimi almadım. Belki de app stordan uygulama indirirken şifreyi çoklu kez yanlış girmişsinizdir bilemiyorum. Canlı destekle görüşün yarın hızlıca hallolur. Birde bunu deneyin denemediyseniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O da işe yaramazsa..
Alıntıyı görüntüle
Hocam simdi aklıma geldi sorayım dedim. İlk attığınız link varya onda imei sini falan girerek cihazın komple sıfırlanıyor. Bunu yapmadan önce canlı destekle konuşursam daha mı mantıklı olur? Canlı destekle konuştuğumda cihaz sıfırlanmadan iCloud hesabımı açabilirler mi? Son olarak benim telefonumda yurt dışı aramaları kapalı olduğu için arkadaşın telefondan arasam sorun olur mu yani kendi cihazımdan aramam mı gerekir?
IMG_0137.webp

Hocam simdi aklıma geldi sorayım dedim. İlk attığınız link varya onda imei sini falan girerek cihazın komple sıfırlanıyor. Bunu yapmadan önce canlı destekle konuşursam daha mı mantıklı olur? Canlı destekle konuştuğumda cihaz sıfırlanmadan iCloud hesabımı açabilirler mi? Son olarak benim telefonumda yurt dışı aramaları kapalı olduğu için arkadaşın telefondan arasam sorun olur mu yani kendi cihazımdan aramam mı gerekir?Alıntıyı görüntüle
Hocam destekle konusun ilk. Türkiye numaraları var yurtdışı arama yapmanızı gerektiren bir durum yok.

Hocam destekle konusun ilk. Türkiye numaraları var yurtdışı arama yapmanızı gerektiren bir durum yok.
Hocam destek kısmında türkiye numarasında ücretlendirilebilir yazıyor. 00800 lü numara ücretsiz yazıyor.

Geri