1.4milyona TL'ye bu araba alınır mı?

çok kaçar şüpheli
Yeteri kadar gidiyo 0-100 yok tabi ama ara hızlanmarı güzel eğer 2023 ve sonrası hybrid alırsa onlar 140 Hp güzel yürüyorlar. Her halükarda C4 almaktan iyidir.

Toyota Corolla Hybrit 2021 model dream paketlerine bakabilirsin uygun kilometrelerde az yakar çok kaçar neredeyse 0 hata bir araba almış olursun, bi düşün derim.
pek kaçmıyor hocam ama şehir içi çok keyifli alınabilir kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeteri kadar gidiyo 0-100 yok tabi ama ara hızlanmarı güzel eğer 2023 ve sonrası hybrid alırsa onlar 140 Hp güzel yürüyorlar. Her halükarda C4 almaktan iyidir.
yok hocam ya tanıdık aldı daha geçen ay 1.8milyona 2025 0km rampada bayıyor şehir içi arabası tam

Toyota Corolla Hybrit 2021 model dream paketlerine bakabilirsin uygun kilometrelerde az yakar çok kaçar neredeyse 0 hata bir araba almış olursun, bi düşün derim.
0-100 12sn falan dikkat et kaymasın altından

Güzel tercih , yeni yenidir

Benim bildiğim 1.2 hibrit olan versiyonlarda zincire geçildiği. 130luk olanlarda 2022 sonrası kayışlar güncellendi ama makul sürüşler gerçekleştirirsen baş ağrıtan bir tarafı yok. Uygun yağ ve düzenli bakım ile rahatlıkla binebilirsin. Araç sürekli performanslı kullanılır yağ sıcaklığı yükselir bakımı ihmal edilir o zaman elbette triger problem çıkartacaktır. Yağ içinde çalışan kayışların ortak problemi bu zaten.

Tutan modellere yönel 1.3 megan 1.6 .1.3 egea felan

1.8 hybrid var gidişini hiç beğenmiyorum, otobanda falan eziyet. Ama işte sorunsuz az yakıyor satmak istesen satılıyor.

Araç 2024 model, kayış yok zincir var.
bilmeden yanlış bilgi vermesen mi? 2026 modeller bile kayışla devam edecek, sadece hibritler zincire geçti.

ben zincire 2026 modellerde geçildi sandım 2024 müymüş, bilgi için sağolun
sadece hibritlerde geçildi yanlış biliyor arkadaş, hibrit olmayanlar kayıştan devam.

Benim bildiğim 1.2 hibrit olan versiyonlarda zincire geçildiği. 130luk olanlarda 2022 sonrası kayışlar güncellendi ama makul sürüşler gerçekleştirirsen baş ağrıtan bir tarafı yok. Uygun yağ ve düzenli bakım ile rahatlıkla binebilirsin. Araç sürekli performanslı kullanılır yağ sıcaklığı yükselir bakımı ihmal edilir o zaman elbette triger problem çıkartacaktır. Yağ içinde çalışan kayışların ortak problemi bu zaten.
Sıkıntı şu araba kenarda fazla yatıyorsa yağ dibe süzüldüğü için kayış kuruyor ve daha büyük sıkıntı yaşatıyor, bakım aralıklarını çok kısaltıyor bu durum, bu yüzden ben asla yağın içinde triger çalıştıran bi araç almam, arabayı çok sık kullanmadığım için genelde yatıyor.

yaw arkadaşlar ne çok takılmışsınız kaçar konusunda konu sahibi 130 beygirlik arabayı gösteriyor benım söylediğim 122 beygir arada %100 lük bir artış yok, yoksa bizde biliyoruz G20 tavsiye etmeyi, passat tavsiye etmeyi arkadaşın bütçesi 1.4 milyon civarında ben az yakan sorunsuz neredeyse sıfır sorunlu pek değer kaybetmeyen hemen satışını yapabileceği bir araç tavsiye ettim laf atanlar sanki 0-100 ü 3 saniye olan araba öneriyor ne kadar ekmek o kadar köfte bu fiyata bandına alınabilecek en fp araç bence katılan katılır katılmayan katılmaz ama katılmama konusunu hızdan ve beygirden yapmanız komik durumda bu fiyata 300-400 beygirlik sorunsuz araç alabilirseniz önerebilirseniz buyrun konu burda.

pek kaçmıyor hocam ama şehir içi çok keyifli alınabilir kesinlikle

yok hocam ya tanıdık aldı daha geçen ay 1.8milyona 2025 0km rampada bayıyor şehir içi arabası tam
Yani hocam aynı araba bizdede var abartıldığı kadar yavaş değil rampada bayılma imkanı var araçta E-CVT şanzıman o an ne kadar güç veya torka ihtiyacı varsa ona göre oranı ayarlıyor gidip 2-2.5K devirle bayır çıkabiliyorsunki iyi gidiyor dediğim model 2023 ve sonrası hybridler 140 Hp olanlar.

24 saat uyumayınca böyle oluyor arkadaşlar kusura bakmayın. Gördüğüm şeyi beynim algılamamış. :peepo1:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,754
Üyeler
188,654
Son üye
bertan_58
Geri