darboğaz yapmaz da neden darboğaz yaptığını düşünüyosunİslemci olarak AMD Ryzen 5 5600g , ekran kartı olarak AMD Radeon 6600xt vardır darbogaz yaptığını düşünüyorum yardımcı olur musunuz
darboğaz olmaz o ikilide
Valorantta 100,200 arası FPS veriyor YouTube'da aynı sistemlerin performansına bakıyorum ve olması gerektiğinden daha düşük FPS aliyorumdarboğaz yapmaz da neden darboğaz yaptığını düşünüyosun
grafik ve çözünürlük ayarlarıda aynı mı birde cpu ve gpu kullanımı gösterme varsa oyunun içinde ordan bak hangisi ne kadar kullanılıyor eğer yoksa afterburner kur öyle bakValorantta 100,200 arası FPS veriyor YouTube'da aynı sistemlerin performansına bakıyorum ve olması gerektiğinden daha düşük FPS aliyorum
Kullanım oranlarının yüzde kaç olması lazım anormal bir durum olmadığı takdirdegrafik ve çözünürlük ayarlarıda aynı mı birde cpu ve gpu kullanımı gösterme varsa oyunun içinde ordan bak hangisi ne kadar kullanılıyor eğer yoksa afterburner kur öyle bak
ayara göre ve işlemciye göre değişir ama anormal olan genellikle %100 %106 bende darboğaz olduğundan gta enhancedde sürekli 106yı görüp duruyor inmiyorKullanım oranlarının yüzde kaç olması lazım anormal bir durum olmadığı takdirde
Darboğaz olmaz da o oyun önbellek istiyor 5600G de de önbellek düşük çok yüksek FPS bekleme o oyunlarda.Valorantta 100,200 arası FPS veriyor YouTube'da aynı sistemlerin performansına bakıyorum ve olması gerektiğinden daha düşük FPS aliyorum
ekran kartı %80'nin altına düşmüyorsa sorun yoktur düşüyorsa bile eğer fps iyiyse ve donma sorunu yaşamıyorsan kafana takma.Kullanım oranlarının yüzde kaç olması lazım anormal bir durum olmadığı takdirde