5600G + 6600 XT darboğaz yapar mı?

hypexs

80+
Reaksiyon skoru
0
İslemci olarak AMD Ryzen 5 5600g , ekran kartı olarak AMD Radeon 6600xt vardır darbogaz yaptığını düşünüyorum yardımcı olur musunuz

İslemci olarak AMD Ryzen 5 5600g , ekran kartı olarak AMD Radeon 6600xt vardır darbogaz yaptığını düşünüyorum yardımcı olur musunuz
darboğaz yapmaz da neden darboğaz yaptığını düşünüyosun

Valorantta 100,200 arası FPS veriyor YouTube'da aynı sistemlerin performansına bakıyorum ve olması gerektiğinden daha düşük FPS aliyorum
grafik ve çözünürlük ayarlarıda aynı mı birde cpu ve gpu kullanımı gösterme varsa oyunun içinde ordan bak hangisi ne kadar kullanılıyor eğer yoksa afterburner kur öyle bak

softwareden fps ve sıcaklık değerlerine bak oynarken bi anormallik varmı

grafik ve çözünürlük ayarlarıda aynı mı birde cpu ve gpu kullanımı gösterme varsa oyunun içinde ordan bak hangisi ne kadar kullanılıyor eğer yoksa afterburner kur öyle bak
Kullanım oranlarının yüzde kaç olması lazım anormal bir durum olmadığı takdirde

ayara göre ve işlemciye göre değişir ama anormal olan genellikle %100 %106 bende darboğaz olduğundan gta enhancedde sürekli 106yı görüp duruyor inmiyor

ekran kartı %80'nin altına düşmüyorsa sorun yoktur düşüyorsa bile eğer fps iyiyse ve donma sorunu yaşamıyorsan kafana takma.

Geri