2.El olarak hangi kart daha mantılı?

Bunların arasında en mantıklısı 4060. Jombo’nun dediği gibi bu paralara 6800 de bulabilirsin, araştır. Dediğin ARC güzel kart, oyunlarda iyi FPS veriyor ama aşırı elektrik tüketiyor; sonra pişman olma, iyi düşün.”

kartı araştırdım ve çok ilgimi çekti almayı düşüyorum, pttavm güvenli mi yoksa hepsiburadan falan alıcam
2k da kullanmanı öneririm. tam 2k kartı 1080p ye göre daha iyi bi performans sunuyp rakipleri ile karşılaştırınca. attığım linkten al en uygun ve güvenilir satıcı şuan bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam intel yazılım sıkıntı diyorlar onun dışında fazla bilgim yok
yazılım sorunşarı evet başta vardı ben ilk çıktığında kullandım ama şuan düzeltmişler

6000 serisi amd çok daha sorunlu emin ol

Bütçe arttırabiliyorsan sıfır 16 GB RX 9060 bak. 2. el piyasasına girip it köpekle uğraşmaya gerek yok, 2-3k fazla ver geç.

2k da kullanmanı öneririm. tam 2k kartı 1080p ye göre daha iyi bi performans sunuyp rakipleri ile karşılaştırınca. attığım linkten al en uygun ve güvenilir satıcı şuan bu

yazılım sorunşarı evet başta vardı ben ilk çıktığında kullandım ama şuan düzeltmişler

6000 serisi amd çok daha sorunlu emin ol
hocam işlemci olarak 5500 uygun mu

3060ti tercih ederdim ben şahsen. arkadaşımda var bende 4060 ti var neredeyse aynı fpsyi alıyoruz hatta sea of thieves da o daha stabil fps alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri