RX 9070 XT çok yavaş software donuyor

Biri windowsun grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı gpu mponun şimdilik bunu yapacağını zannetmiyorum önce bi ddu ile driver işini halledin sonra bakalım bide eski sistemin üzerine takdıysanız 9070xt yi 5080 vardı galiba temiz format atın
bence de driver bozuk gibi duruyor

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Düzelmedi böyle yapınca ddu son çare
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MPo nereden kapatılıyor hiç bilmiyorum
bi tane nvidia için olan dosyayı indirip çalıştırırsanız kapanıyor amd için de aynı şekilde çalışıyor(birazdan daha bilgili birisi rehber atar)
olmadı mı diğer ilk 2 yöntem ile

• Beğen
bi tane nvidia için olan dosyayı indirip çalıştırırsanız kapanıyor amd için de aynı şekilde çalışıyor(birazdan daha bilgili birisi rehber atar)
olmadı mı diğer ilk 2 yöntem ile
Ddu ile sildim yine yükledim 26.1.1 i gene düzelmedi birde eski sürüm deniyi eğer eski sürümde de böyle olursa o zaman kart bozuktur.

Adrenalin silip tekrar yüklemeyi denedinizmi. ben pulse modelini kullanıyom bende şak diye açılıyor.
Ddu ile sildim yine yükledim 26.1.1 i gene düzelmedi birde eski sürüm deniyi eğer eski sürümde de böyle olursa o zaman kart bozuktur.

Hags , mpo kapat
Softwareyi yeniden başlatın görev yöneticisinden düzelmezse
Ddu ile sürücüyü sil öncesinde indirdiğin bir önceki sürümü internetsiz bir şekilde kur

Şöyle insanların yok olması gerek adam yardım istiyor hala kötülüyor :D

Belli ki bir bug var ddu ile driveri silip tekrar kur , aygıt yoneticisinden 9070xt yi güncellemeyi deneyin. 26.1.1 kullanıyorum ben de en ufak sorun yok şu an.

Kullandığın windows versiyonuna, güncelleştirme durumuna göre değişir. Yeni kart alınca format atmak önerilir.
Sürücüyü Buradan indir ve yeniden kur:

1770221747056.webp

Düzeldi arkadaşlar demekki sürücü bozukmuş :( 2026 dayız hala sürücü sorunlarını çekiyoruz AMD nin :(

Düzeldi arkadaşlar demekki sürücü bozukmuş :( 2026 dayız hala sürücü sorunlarını çekiyoruz AMD nin :(
Hangi sürücüyü kurdun ? 7800xt kullanıyorum bende sorun yok.

• İnanılmaz
Eh bir önceki sürücü sorun değil , ben 25.9.1 den geçmiştim sorunsuz kullandım 9000 serisine özel bir olay olabilir. Zaten yeni çıktı 26 güncellemeleri bir sonrakine çözülmüş olur.

• Muhteşem
Eh bir önceki sürücü sorun değil , ben 25.9.1 den geçmiştim sorunsuz kullandım 9000 serisine özel bir olay olabilir. Zaten yeni çıktı 26 güncellemeleri bir sonrakine çözülmüş olur.
İnşAllah hocam ya o kadar sevinerek AMDye geçtim 1 yıl ara verdikten sonra hevesimi kursağımda bıraktı bu olay.

bende aynı kart aynı model var 25.12den kendisi 26.1e güncellemiş aldığımdan beri hiç driver sorunu yaşamadım rx 580 den geçmiştim onda da yaşamadım ya ben çok şanslıyım ya çok becerikliyim :D
Sistem stabilse normal :D bende aynı rx580 den rx7800xt rx580 ile bir kere wattman yaşadım uv yapıp çözdüm. Psu çok dandikti açma kapama tuşu bile yoktu öyle diyim.

• Beğen
bende aynı kart aynı model var 25.12den kendisi 26.1e güncellemiş aldığımdan beri hiç driver sorunu yaşamadım rx 580 den geçmiştim onda da yaşamadım ya ben çok şanslıyım ya çok becerikliyim :D
Şanslısınız hocam ya bende çünkü herkes nasıl driver kuruyorsa o şekil siteden indirdim kurdum 😂

Geri