500 lira bir şekilde çıkarda %75 altı kullanamam ya![]()
Scyrox Xpunk 63 Beyaz %60 Gaming Klavye
Scyrox Xpunk Manyetik Gaming Klavye, manyetik switch yapısıyla son derece hassas ve hızlı tepki sunar.www.gaming.gen.tr
500 lira fazla %63 ama gercekten fiyatının hakkını verenlerden
500 lira bir şekilde çıkarda %75 altı kullanamam ya
Wraith tehlikeli ya, aldığın bir şeyi iade etmesi çalışıp parasını sıfırdan toplamaktan daha zor. o yüzden wraith çok iyi bir klavyeye sahip olmadıkça almam gibi.babacan wraith w75 onercekler onu alma soyleyeyim parcalarsın klavyeyi sinrden
Mchose jet75 falan vardı onlara bakabilrisin
Wraith tehlikeli ya, aldığın bir şeyi iade etmesi çalışıp parasını sıfırdan toplamaktan daha zor. o yüzden wraith çok iyi bir klavyeye sahip olmadıkça almam gibi.
Bekliyorum valla belki gizli yakut gibi bir şey vardır diye. şuan dareu ek75 RT kullanıyorum ve memnundum ama sesi çok kötü ve bozulmaya başladı.onun dısında da kalitesiz yetersiz anlayamadıgım birsey var klavyede onu bırakıyorum baska klavyeyle oynuyorum editler takır takır açılıyor onda bir şey oluyor mal gibi kalıyorum ya jet75 al gec bence babus
Bekliyorum valla belki gizli yakut gibi bir şey vardır diye. şuan dareu ek75 RT kullanıyorum ve memnundum ama sesi çok kötü ve bozulmaya başladı.
baya 2 yıl önce fln aldım galiba baya ucuza, temuda aula satılırken aulaya geçmiştim onu da ablam çaldı çok güzel diye. aula f75 pro ve ya bi tane klavyenin max modeli vardı güzel dedikleri ona kayıcam gibi bilmiyorum. hall effect güzelde sesleri hoşuma gitmiyor.babus cok cok kotu be o insallah 2.5 üstü vermemişsindir