Max 5k klavye önerisi

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum. nadiren hikayeli vb oynuyorum, en fazla 5k'ya çıkabilirim. ağırlıklı olarak fps oyunları için %75 bir klavye bakıyorum.

babacan wraith w75 onercekler onu alma soyleyeyim parcalarsın klavyeyi sinrden

Mchose jet75 falan vardı onlara bakabilrisin
Wraith tehlikeli ya, aldığın bir şeyi iade etmesi çalışıp parasını sıfırdan toplamaktan daha zor. o yüzden wraith çok iyi bir klavyeye sahip olmadıkça almam gibi.

Wraith tehlikeli ya, aldığın bir şeyi iade etmesi çalışıp parasını sıfırdan toplamaktan daha zor. o yüzden wraith çok iyi bir klavyeye sahip olmadıkça almam gibi.

onun dısında da kalitesiz yetersiz anlayamadıgım birsey var klavyede onu bırakıyorum baska klavyeyle oynuyorum editler takır takır açılıyor onda bir şey oluyor mal gibi kalıyorum ya jet75 al gec bence babus

onun dısında da kalitesiz yetersiz anlayamadıgım birsey var klavyede onu bırakıyorum baska klavyeyle oynuyorum editler takır takır açılıyor onda bir şey oluyor mal gibi kalıyorum ya jet75 al gec bence babus
Bekliyorum valla belki gizli yakut gibi bir şey vardır diye. şuan dareu ek75 RT kullanıyorum ve memnundum ama sesi çok kötü ve bozulmaya başladı.

babus cok cok kotu be o insallah 2.5 üstü vermemişsindir
baya 2 yıl önce fln aldım galiba baya ucuza, temuda aula satılırken aulaya geçmiştim onu da ablam çaldı çok güzel diye. aula f75 pro ve ya bi tane klavyenin max modeli vardı güzel dedikleri ona kayıcam gibi bilmiyorum. hall effect güzelde sesleri hoşuma gitmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@darktower hocam siz mouse konusunda baya bilgiliydiniz, klavye hakkında da bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
mchose jet75 iyi stoğu olsa g75 pro önercem de stoğu kalmamış.

Bu fiyatlara W75 gayet iyi. Çok kullananı var, doğal olarak sorun yaşayan da oluyor. Yani şunu önereyim sorun yaşamazsın gibi bir olay yok. Sorun yaşayıp sitelere nefret bağlayanları da çok ciddiye almayın. Her sitede alınacak ürün var alınmayacak ürün var.

Ama illa farklı siteden alacaksan şunlara bakılabilir. Bütçen çıkarsa Varmilo'yu al.

EK 75 RT ben de kullanıyorum. Ben de bozulma yok da, hızlı yazarken ufak da olsa ses geliyor. Kredi kartı borçları biraz azalınca yalıtımı iyi bir klavyeye geçme düşüncem var.

Geri