darktower
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 527
Windows kayıt girdisi vb. kalıcı sorunlara yol açtıysanız tek çözüm format. Format sonrası da lütfen Windows'u hızlandıracağım diye bahsedilen garip yöntemleri kurcalamayın.
Gereksiz başlangıç öğelerini kapatın, Wintoys ile ince ayar yapın yeterli. Wintoys dışındaki uygulamalar ayarlar vb. kapatamayacağınız ve kapatılınca sorun çıkaracak ayarları da kapatıyor. Konuda aşağıda o tarz bir yazılım ile ayar yaptım. Ayarı yaptıktan 1-2 hafta sonra bir sorun baş gösterdi. Yani hiç bulaşmayın sadece Wintoys, güncellemeleri yapmak yeterli.
Windows 11 sorunlu değil ya, arkadaşlarda genel olarak en ufak sorunda suçu ana omurgaya atma refleksi var.
Gereksiz başlangıç öğelerini kapatın, Wintoys ile ince ayar yapın yeterli. Wintoys dışındaki uygulamalar ayarlar vb. kapatamayacağınız ve kapatılınca sorun çıkaracak ayarları da kapatıyor. Konuda aşağıda o tarz bir yazılım ile ayar yaptım. Ayarı yaptıktan 1-2 hafta sonra bir sorun baş gösterdi. Yani hiç bulaşmayın sadece Wintoys, güncellemeleri yapmak yeterli.
FPS artırmaz ama gereksiz veri çeken hizmet vb. kapatıp, Windows'un sunduğu ama araştırıp bulamayacağınız ayarları hızlıca açmanızı sağlar.
Wintoys için şu ayarları öneririm.
En iyi performans seçip, sonrasında ise işaretlediklerimi siz de uygulayıp kapatın.
Shutup10 vb. yazılımlar da kullandım. Bunlar bir tık sorun çıkarabiliyor. O yüzden Wintoys yeterli.
Wintoys için şu ayarları öneririm.
Wintoys - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
Unlock the full potential of the operating system and control every aspect of the experience in a safe and time-saving manner. You can configure, optimize, clean, repair, and tweak Windows to your preference, having all the settings you need at your fingertips.
apps.microsoft.com
En iyi performans seçip, sonrasında ise işaretlediklerimi siz de uygulayıp kapatın.
Shutup10 vb. yazılımlar da kullandım. Bunlar bir tık sorun çıkarabiliyor. O yüzden Wintoys yeterli.
Windows 11 sorunlu değil ya, arkadaşlarda genel olarak en ufak sorunda suçu ana omurgaya atma refleksi var.