Turknete geçicem tavsiyeleriniz

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,608
Millenicomdan türknete geçmeyi düşünüyorum. Ne kadar süre internetsiz kalırım çok kalırmıyom önce millenicomu iptal etim sonramı türkneti aramalıyım napmalıyım bu süreç nasıl oluyor

Millenicomdan türknete geçmeyi düşünüyorum. Ne kadar süre internetsiz kalırım çok kalırmıyom önce millenicomu iptal etim sonramı türkneti aramalıyım napmalıyım bu süreç nasıl oluyor
sanırım millenicomu direkt iptal etmeden arayıp firma değişimi yapacağınızı söylemeniz gerekiyor öyle daha hızlı oluyor ben dsmarttan turknete geçerken öyle demişlerdi ama dsmart aboneliği değiştirmek yerine direkt iptal ettirdiği için sıfırdan abonelik açma süreci ve imzalarla uğraşmıştık turknetin bağlanması 5 6 gün sürmüştü

Ben geçen Ağustos ayında geçtim. Üç günden fazla sürmedi diye hatırlıyorum. Hatta hafta sonu çalışmadıklarını bildiğim için Pazar akşamı Türk Telekom'u arayıp iptal ettirdim. Salı ya da Çarşamba Türknet gelip bağladı.

Ben geçen Ağustos ayında geçtim. Üç günden fazla sürmedi diye hatırlıyorum. Hatta hafta sonu çalışmadıklarını bildiğim için Pazar akşamı Türk Telekom'u arayıp iptal ettirdim. Salı ya da Çarşamba Türknet gelip bağladı.
İlk önce millencomu arayıp iptal ettirip ardından turkneti mi aramam lazım

İlk önce millencomu arayıp iptal ettirip ardından turkneti mi aramam lazım

Evet ama bunu pazar günü akşamı yap. Pazartesi günü de Türknet'ten randevu alırsın.

İptal ettirmenize gerek yok. Portlar genelde Türk Telekom'un olduğundan, iptal sonrası port yok gibi işi yokuşa sürmesi yaygın. Seni kendi firmasına bağlamak için bu çakallıkları yapıyor.

2026-02-05_05-20.webp

Bağlantıda anlatıldığı gibi gerekli evrakları ayarlayıp geçiş yaptırın. Geçiş en basiti ve en kısa sürede internetiniz gelir.

Hatta artık webden yapabiliyorsun yazıyor. Ben Türk Telekom'dan, Netspeed geçerken aktarma için gerekli evraklar ve bir tane de o bu işlemleri Netspeed'in halletmesi için izin veren evrakı kargo ile yollamıştım. Onlar benim adıma hat değişimini yaptılar, TT kapandı 2 saat sonra da Netspeed interneti geldi.

türk net güzel başka öneri istiyorsan ben Vodafone fiber kullanıyorum türk telakomun alt yapısı ile aldığım hızı aşağıya koydum

Ekler

• Ekran Görüntüsü (68).webp
    Ekran Görüntüsü (68).webp
    127.7 KB · Hit: 15
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye