sanırım millenicomu direkt iptal etmeden arayıp firma değişimi yapacağınızı söylemeniz gerekiyor öyle daha hızlı oluyor ben dsmarttan turknete geçerken öyle demişlerdi ama dsmart aboneliği değiştirmek yerine direkt iptal ettirdiği için sıfırdan abonelik açma süreci ve imzalarla uğraşmıştık turknetin bağlanması 5 6 gün sürmüştüMillenicomdan türknete geçmeyi düşünüyorum. Ne kadar süre internetsiz kalırım çok kalırmıyom önce millenicomu iptal etim sonramı türkneti aramalıyım napmalıyım bu süreç nasıl oluyor
Millenicomdan türknete geçmeyi düşünüyorum. Ne kadar süre internetsiz kalırım çok kalırmıyom önce millenicomu iptal etim sonramı türkneti aramalıyım napmalıyım bu süreç nasıl oluyor
İlk önce millencomu arayıp iptal ettirip ardından turkneti mi aramam lazımBen geçen Ağustos ayında geçtim. Üç günden fazla sürmedi diye hatırlıyorum. Hatta hafta sonu çalışmadıklarını bildiğim için Pazar akşamı Türk Telekom'u arayıp iptal ettirdim. Salı ya da Çarşamba Türknet gelip bağladı.
İlk önce millencomu arayıp iptal ettirip ardından turkneti mi aramam lazım
türk net güzel başka öneri istiyorsan ben Vodafone fiber kullanıyorum türk telakomun alt yapısı ile aldığım hızı aşağıya koydumMillenicomdan türknete geçmeyi düşünüyorum. Ne kadar süre internetsiz kalırım çok kalırmıyom önce millenicomu iptal etim sonramı türkneti aramalıyım napmalıyım bu süreç nasıl oluyor