🔥İndirim Çift Kollu Monitör Tutucu - Dark VM200 - 1598TL

Bende invision marka var 32' e kadar ama 34 ' koorui monitörü taşıyor.Tek dikkat edeceğiniz şey kolun Max taşıma ağırlığı ile monitörün ağırlığı
kol taşır gibi asında 2-9 kg yazıyordu ama boyut olarak ikisini yan yana alsam nasıl olur sıgar mı onu bilemedim acıkcası. yanyana sıgarsa alabilirim. belki forumda kullanan vardır

hangi çift kolluyu kullanıyorsunuz ve ne anlamda kullanışlı değil tam olarak?
Ben h180 kullandım, h180 aldığınız zaman kollar tek boruda bağlı çıkardığınız zaman görsel kaybı yok. H180 de 2 adet 24 monitör üst üste koyuluyor 27 inc yan yana geliyor. Daha monitör değişikliği yaptım, h100e geçtim h100 uzatma borusu alip 27inc monitor bağlayıp yukarı aldım altında 49 inc monitör kullanıyorum 27 inc monitörü indirip kullanıyorum. 27 monitör arkasında f160 var onuda referans hoparlör koydum monitörümun sağı be solunda duruyor f160 h180e göre zayıf kalıyor

kargo ile 1800 küsür para haberiniz olsun

arkadaşlar çift kollu kullanıyorum kullanışlı değil çok bilginiz olsun iş görür ama ayrı ayrı tek tek almak daha iyi olur
Katılıyorum ben de dark almıştım çift kol, sağlam ama monitörleri pozisyonlamak çok zor istediğin gibi.

Geri