Sistem Tavsiyesi ( 5070ti-5080 Verdiğim 3 Sistem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? )

Edit deki mesajını anlayamadım kusura bakmayın. Inno3d 5070ti OC da düz model ile aynı ve vapor yok sanırım dopru mu ? sadece 5080 oc modeline özel bu vapor olayı ? Ona göre de dikkate alayım. Direk hazır sistem almak istiyorum aslında. Tek tek parça toplamaktan ziyade. Axess karta da en çok taksidi (5 taksit) itopya yaptığı için oraya yönelmiştim.
Evet hocam oc model farkı 5080'e özel bir durum inno3d'de axess'e 9 yapıyor amazon 5080 için ama tercih sizin

OC modelini almak çok önemli o halde. 5080 e yönelirsem aklımda olsun. Msi mlg edition 5070ti olan sistemi mi alsam diye düşünüyordum. Gaming trio imis sanırım mlg edition. Kafam rahat olur demiştim parça kalitesi olarak
Evet düz modeli 2.5 slot kalinliginda ve buhar odası yok. X3 oc modeli 3 slot kalınlığında ve buhar odası var. Ciddi ısı ve ses farkı yaratır.

5080i uv yaparak kullanıyorum %100 gpu kullanımı olan 4k oyunlarda 61-62 dereceleri hiç geçmiyor. Stok halinden bir tık daha da peformanslı çalışıyor. Kartı alıp sınırda çalışsın 400w çeksin demezsen bence soğutma performansının aman aman bir etkisi yok. İstediğin bir oyun veya uygulama olursa kartın hem uv hem de oc halinin verilerini akşam paylaşabilirim.
Zotac Rtx 5080 Solid OC , bahsettiğimiz kart imzandaki kart mı hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam oc model farkı 5080'e özel bir durum inno3d'de axess'e 9 yapıyor amazon 5080 için ama tercih sizin
O halde Inno 3d 5080 oc lu sistem alınabilir buhar odası farkından dolayı. 5070ti da olmaması bir tık üzdü açıkçası :D 5070ti da o halde msi gaming trio daha çok iş görecektir gibi . Teşekkürler bilgi için

Evet düz modeli 2.5 slot kalinliginda ve buhar odası yok. X3 oc modeli 3 slot kalınlığında ve buhar odası var. Ciddi ısı ve ses farkı yaratır.
5080 x3 oc modeline çıkmaya çalışacağım o halde. Bütçeyi bi netleştireyim çıkabilecek miyim . 5 taksit olmasa çok rahat çıkarım da ah hazır sistemler ah :D

O halde Inno 3d 5080 oc lu sistem alınabilir buhar odası farkından dolayı. 5070ti da olmaması bir tık üzdü açıkçası :D 5070ti da o halde msi gaming trio daha çok iş görecektir gibi . Teşekkürler bilgi için

5080 x3 oc modeline çıkmaya çalışacağım o halde. Bütçeyi bi netleştireyim çıkabilecek miyim . 5 taksit olmasa çok rahat çıkarım da ah hazır sistemler ah :D
Hocam ayrı ayrı toplansa daha uygun olmaz mı ?. 5070ti'Lı sistemlerin 130k olması bana çok absürt geldi açıkçası.

Hocam ayrı ayrı toplansa daha uygun olmaz mı ?. 5070ti'Lı sistemlerin 130k olması bana çok absürt geldi açıkçası.
Bende böyle düşündüm hele ki 9 taksit ex gamer varken kaçmaz fırsat aslında elle toplamak ama sanırım arkadaş tak çalıştır istiyor biraz daha o yüzden bir şey diyemedim

Isınma ısınmıyor gaming trio ama yinede msi o modelde nedense saçma sapan işler yapmış gaming trio oc ve oc plus modeli var birisi 4 bakır boru birisi 5 bakır boru ama ikiside soğutma için yeterli yinede gaming trioda neden vapor Chamber yok bilmiyorum :D
gaming trionun soğumasından aşşırı memnunum. Aşırı

gaming trionun soğumasından aşşırı memnunum. Aşırı
Öyledir hocam dediğim gibi soğutması kötü değil, ama gaming trio'ya vapor chamber koymamak bilmiyorum bence ayıp edilmiş bir hareket incelemelere 5 bakır borulu oc plus model gönderip sonra 4 bakırlı oc modeli satmak eh... Ama evet soğutması güzel ben yaptıkları hareketleri eleştirdim

hocam ben katılıyorum söylediklerinize. eleştrisel anlamda demedim ama bu şekilde de soğutması tatmin edici inanın

Merhaba arkadaşlar. Elimde Axess kartı bulunmakta . O yüzden bu kart ile taksitle alabileceğim yerden almak istiyorum. İtopya'da 5 taksit vade farksız alabiliyorum. O yüzden size 3 sistem ve yaptığım özelleştirmeleri iletiyorum. Sizce hangi sistem alınmalı ? gereksiz bulduğunuz özelleştirmeler varsa sizin özelleştirmenizi iletirseniz o şekilde de satın alabilirim. Sistemleri sırasıyla bırakıyorum . Ana hedefim hikayeli oyunlar. Rekabetçi oyunları da keyfi oynayacağım genç nesil gibi rank atacağımı düşünmüyorum vakit olmadığı için.

1.sistem ve özelleştirmelerim

Alıntıyı görüntüle

2.sistem ve özelleştirmelerim

Alıntıyı görüntüle
3.sistem ve özelleştirmelerim

Alıntıyı görüntüle

Sizce hangi sistem alınmalı ? INNO 3D sıcaklık değerleri hakkında bilginiz var mı alınırsa üzer mi ? Farklı sistem önerileriniz varsa alabilirim. İtopya ya da Axess pesin 5 ve üzeri taksit veren sitelerde olabilir. Teşekkürler

Fazeon işlemci soğutucusu neden seçili diye düşünebilirsiniz. Sıvı soğutma yükseltmesi yapmadım. MP7 hava soğutucusu ya da peerless assasins alırım diye düşündüğüm için sistem ücretini aşağı çeken en kötü hava soğtucusunu sistemlerde seçtim. Önerdiğiniz sıvı soğutucusunu da dikkate alabilirim.
tavsiyem vatan OEM indirimlerini beklemen 5060 seviyesinde çok etkilemese bile 5080 veya 5070 ti için 10binler oynuyor

Evet. Benim asıl belirtmek istediğim markadan bağımsız soğutmanın yeterli geleceği. Kullanan arkadaşlar varsa deyenimlerini yazarlar ama sırf inno3d diye bence negatif düşünme.

Evet. Benim asıl belirtmek istediğim markadan bağımsız soğutmanın yeterli geleceği. Kullanan arkadaşlar varsa deyenimlerini yazarlar ama sırf inno3d diye bence negatif düşünme.
inno3d 50 serisinde soğuma konusunda çok iyi demişlerdi bilgisayar alırken

Solid oc zaten güzel bir model hocam devasa bir kart solid core ile karıştırmamak lazım

inno3d 50 serisinde soğuma konusunda çok iyi demişlerdi bilgisayar alırken
Bende 5090 modeli var 500w çekerken %30 fanda 60 dereceyi geçmiyor şu an. 5080 x3 oc modeli de gene bendeki gibi vapor chamberli bir soğutmaya sahip, çektiği watt göz önünde bulundurulursa daha iyi bile performans gösterebilir. MSI garip bir şekilde 5090 serisinde bile gaming trio ve ventusa vapor chamber koymamış. 5000 serisinde Inno3d'ye güvenirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,603
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri