Erhan Çınar
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Merhaba arkadaşlar. Elimde Axess kartı bulunmakta . O yüzden bu kart ile taksitle alabileceğim yerden almak istiyorum. İtopya'da 5 taksit vade farksız alabiliyorum. O yüzden size 3 sistem ve yaptığım özelleştirmeleri iletiyorum. Sizce hangi sistem alınmalı ? gereksiz bulduğunuz özelleştirmeler varsa sizin özelleştirmenizi iletirseniz o şekilde de satın alabilirim. Sistemleri sırasıyla bırakıyorum . Ana hedefim hikayeli oyunlar. Rekabetçi oyunları da keyfi oynayacağım genç nesil gibi rank atacağımı düşünmüyorum vakit olmadığı için.
1.sistem ve özelleştirmelerim
www.itopya.com
2.sistem ve özelleştirmelerim
www.itopya.com
3.sistem ve özelleştirmelerim
www.itopya.com
Sizce hangi sistem alınmalı ? INNO 3D sıcaklık değerleri hakkında bilginiz var mı alınırsa üzer mi ? Farklı sistem önerileriniz varsa alabilirim. İtopya ya da Axess pesin 5 ve üzeri taksit veren sitelerde olabilir. Teşekkürler
Fazeon işlemci soğutucusu neden seçili diye düşünebilirsiniz. Sıvı soğutma yükseltmesi yapmadım. MP7 hava soğutucusu ya da peerless assasins alırım diye düşündüğüm için sistem ücretini aşağı çeken en kötü hava soğtucusunu sistemlerde seçtim. Önerdiğiniz sıvı soğutucusunu da dikkate alabilirim.
1.sistem ve özelleştirmelerim
INNO-MONZA / AMD Ryzen 7 7800X3D/ INNO3D GeForce RTX 5080 16GB/ 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD /OEM PAKET |ITOPYA.COM
INNO-MONZA / AMD Ryzen 7 7800X3D/ INNO3D GeForce RTX 5080 16GB/ 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD /OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'da
2.sistem ve özelleştirmelerim
INNO-SILVERSTONE / AMD Ryzen 5 7600 /INNO3D GeForce RTX 5070 Ti 16GB/ 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
INNO-SILVERSTONE / AMD Ryzen 5 7600 /INNO3D GeForce RTX 5070 Ti 16GB/ 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'da
3.sistem ve özelleştirmelerim
CAKAL-IMDAT / AMD Ryzen 7 7800X3D/ MSI GeForce RTX 5070 Ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
CAKAL-IMDAT / AMD Ryzen 7 7800X3D/ MSI GeForce RTX 5070 Ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'da
Sizce hangi sistem alınmalı ? INNO 3D sıcaklık değerleri hakkında bilginiz var mı alınırsa üzer mi ? Farklı sistem önerileriniz varsa alabilirim. İtopya ya da Axess pesin 5 ve üzeri taksit veren sitelerde olabilir. Teşekkürler
Fazeon işlemci soğutucusu neden seçili diye düşünebilirsiniz. Sıvı soğutma yükseltmesi yapmadım. MP7 hava soğutucusu ya da peerless assasins alırım diye düşündüğüm için sistem ücretini aşağı çeken en kötü hava soğtucusunu sistemlerde seçtim. Önerdiğiniz sıvı soğutucusunu da dikkate alabilirim.
Ekler
Son düzenleme: