Sistem Tavsiyesi ( 5070ti-5080 Verdiğim 3 Sistem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? )

Reaksiyon skoru
32
Merhaba arkadaşlar. Elimde Axess kartı bulunmakta . O yüzden bu kart ile taksitle alabileceğim yerden almak istiyorum. İtopya'da 5 taksit vade farksız alabiliyorum. O yüzden size 3 sistem ve yaptığım özelleştirmeleri iletiyorum. Sizce hangi sistem alınmalı ? gereksiz bulduğunuz özelleştirmeler varsa sizin özelleştirmenizi iletirseniz o şekilde de satın alabilirim. Sistemleri sırasıyla bırakıyorum . Ana hedefim hikayeli oyunlar. Rekabetçi oyunları da keyfi oynayacağım genç nesil gibi rank atacağımı düşünmüyorum vakit olmadığı için.

1.sistem ve özelleştirmelerim

1.sistem.webp

2.sistem ve özelleştirmelerim

2.resim.webp

3.sistem ve özelleştirmelerim

3.sistem.webp

Sizce hangi sistem alınmalı ? INNO 3D sıcaklık değerleri hakkında bilginiz var mı alınırsa üzer mi ? Farklı sistem önerileriniz varsa alabilirim. İtopya ya da Axess pesin 5 ve üzeri taksit veren sitelerde olabilir. Teşekkürler

Fazeon işlemci soğutucusu neden seçili diye düşünebilirsiniz. Sıvı soğutma yükseltmesi yapmadım. MP7 hava soğutucusu ya da peerless assasins alırım diye düşündüğüm için sistem ücretini aşağı çeken en kötü hava soğtucusunu sistemlerde seçtim. Önerdiğiniz sıvı soğutucusunu da dikkate alabilirim.

Ekler

• 2.sistem.webp
    2.sistem.webp
    118.2 KB · Hit: 31
Son düzenleme:
@LaZz61 @TayyarCR Fikriniz var mı hocam , tavsiye alabilirim önceki konudaki gibi . Karar vermedim hala :) Teşekkürler
1770221966037.webp

Bence budur sistem 👍
5080de olan sadece anakart daha iyi gerisi aynı 5070ti ile
Onun dışında kasa seçecekler tamperli cam mecbur değilse her tarafı radyatörlü tel tiipi olsun delik delik olan nefes alsın rahatça
Şöyle örnek vereyim normal dizüstüne soğutucu takmadan kıçını kaldırsanız bile 20derece fark eder bu soğutucu ayaklar gibi mesela

Alıntıyı görüntüle

Bence budur sistem 👍
5080de olan sadece anakart daha iyi gerisi aynı 5070ti ile
Onun dışında kasa seçecekler tamperli cam mecbur değilse her tarafı radyatörlü tel tiipi olsun delik delik olan nefes alsın rahatça
Şöyle örnek vereyim normal dizüstüne soğutucu takmadan kıçını kaldırsanız bile 20derece fark eder bu soğutucu ayaklar gibi mesela
Teşekkürler hocam. Üründe özelleştirme nasıl yapıp almalıyım ? F/p olması iyi olur. Kasa corsair seçmemin sebebi içindeki psu kaliteli diye aslında. Kaliteli psu seçeneğiyle alayım başım ağrımasın istiyorum aslında.

Bu linkten bak bir de. Filtreler kısmında kredi kartı seçebiliyordun. Belki daha ucuza bir seçenek daha bulabilirsin.
Bakalım 5 taksit üstü Axess ile çıkmıyor malesef. 5 taksit de hepsi İtopya da zaten. İtopyada beğendiğim sistemler genel olarak üstteki 3 lü idi. Daha iyi var ise direk o sistem ve özelleştirmeleriyle atılırsa makbule geçer. Bende bir yandan inceleyeyim. Teşekkürler. Özelleştirmelerde yardımcı olunursa sevinirim , f/p si yakalamak adına

Sistem detaylarını yine arkadaşlar tartışıp fikir verecektir hocam ekstradan belirtmek isterim 5080 inno3d x3 oc modeli vapor Chamber olan modeldir düz x3 modelin de vapor chamber yok oc modeli hariç almayın teslim alırken oc model verildiğinden emin olun çoğu kişi sadece oc farkı sandığı için önemsemeyebilir, firmalar da bilmiyor olabilir bunu teklif ederken, aklınızda bulunsun.

Sistem detaylarını yine arkadaşlar tartışıp fikir verecektir hocam ekstradan belirtmek isterim 5080 inno3d x3 oc modeli vapor Chamber olan modeldir düz x3 modelin de vapor chamber yok oc modeli hariç almayın teslim alırken oc model verildiğinden emin olun çoğu kişi sadece oc farkı sandığı için önemsemeyebilir, firmalar da bilmiyor olabilir bunu teklif ederken, aklınızda bulunsun.
OC modelini almak çok önemli o halde. 5080 e yönelirsem aklımda olsun. Msi mlg edition 5070ti olan sistemi mi alsam diye düşünüyordum. Gaming trio imis sanırım mlg edition. Kafam rahat olur demiştim parça kalitesi olarak

OC modelini almak çok önemli o halde. 5080 e yönelirsem aklımda olsun. Msi mlg edition 5070ti olan sistemi mi alsam diye düşünüyordum. Gaming trio imis sanırım mlg edition. Kafam rahat olur demiştim parça kalitesi olarak
Isınma ısınmıyor gaming trio ama yinede msi o modelde nedense saçma sapan işler yapmış gaming trio oc ve oc plus modeli var birisi 4 bakır boru birisi 5 bakır boru ama ikiside soğutma için yeterli yinede gaming trioda neden vapor Chamber yok bilmiyorum :D

Isınma ısınmıyor gaming trio ama yinede msi o modelde nedense saçma sapan işler yapmış gaming trio oc ve oc plus modeli var birisi 4 bakır boru birisi 5 bakır boru ama ikiside soğutma için yeterli yinede gaming trioda neden vapor Chamber yok bilmiyorum :D
Msi trio dan daha mı iyi soğutma performansı Inno 3d 5080 oc un :O Bak buna şaşırdım , araştırmadığım için :D 5080 e yönelttireceksin beni :d Aynı durum Inno3d 5070ti oc da da var mı acaba ?

Msi trio dan daha mı iyi soğutma performansı Inno 3d 5080 oc un :O Bak buna şaşırdım , araştırmadığım için :D 5080 e yönelttireceksin beni :d Aynı durum Inno3d 5070ti oc da da var mı acaba ?
Daha iyi mi bilmiyorum dediğim gibi ısınmıyor gaming trio da ama inno3d 5080 x3 oc olan güzel bir model kendiniz toplama imkanınız varsa 9 taksit galax ex gamer almanız daha mantıklı olur Amazon da faizsiz 9 var şuan 1-click oc 69 dereceydi bu modelin incelemesi yok ama daha iyi olacağı yüksek bir ihtimal yorumda ki bir arkadaş 55-65 arası demiş denemek lazım, 9 taksit ödeme açısından çok büyük kolaylık. Ex gamer pcbsi özel orta fan yapısı daha büyük muhtemelen sizi mutlu edecektir.
Edit: yazmayı unutmuşum 5070 ti modeli için geçerli değil oc ve normal model benzer kartlar inno3d için

Son düzenleme:
Daha iyi mi bilmiyorum dediğim gibi ısınmıyor gaming trio da ama inno3d 5080 x3 oc olan güzel bir model kendiniz toplama imkanınız varsa 9 taksit galax ex gamer almanız daha mantıklı olur Amazon da faizsiz 9 var şuan 1-click oc 69 dereceydi bu modelin incelemesi yok ama daha iyi olacağı yüksek bir ihtimal yorumda ki bir arkadaş 55-65 arası demiş denemek lazım, 9 taksit ödeme açısından çok büyük kolaylık. Ex gamer pcbsi özel orta fan yapısı daha büyük muhtemelen sizi mutlu edecektir.
Edit: yazmayı unutmuşum 5070 ti modeli için geçerli değil oc ve normal model benzer kartlar inno3d için
Edit deki mesajını anlayamadım kusura bakmayın. Inno3d 5070ti OC da düz model ile aynı ve vapor yok sanırım dopru mu ? sadece 5080 oc modeline özel bu vapor olayı ? Ona göre de dikkate alayım. Direk hazır sistem almak istiyorum aslında. Tek tek parça toplamaktan ziyade. Axess karta da en çok taksidi (5 taksit) itopya yaptığı için oraya yönelmiştim.

5080i uv yaparak kullanıyorum %100 gpu kullanımı olan 4k oyunlarda 61-62 dereceleri hiç geçmiyor. Stok halinden bir tık daha da peformanslı çalışıyor. Kartı alıp sınırda çalışsın 400w çeksin demezsen bence soğutma performansının aman aman bir etkisi yok. İstediğin bir oyun veya uygulama olursa kartın hem uv hem de oc halinin verilerini akşam paylaşabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,522
Üyeler
188,947
Son üye
growtopia
Geri