- Reaksiyon skoru
- 20
düşmeyecek kadar sağlam yaptım kanka ayrıca masa yaylanıyordu çoğu yerinde vida var sorun değil benim içinkapatamazsıno kısmı siyah bantla falan sarabilirsin çirkin durmaması için suntayı yüzünden delmene değdi mi bilmiyorum ama yarın bir gün düşünce vida izine bakar durursun
güzel olmuş o halde dediğim gibi o destek yaptığın kısımla beraber keçe bant falan atabilirsin vidadan daha iyi dururdüşmeyecek kadar sağlam yaptım kanka ayrıca masa yaylanıyordu çoğu yerinde vida var sorun değil benim için
şimdi nasıl, göz alıcılığı gitti en azından. vidaların demirlerin yanında gelen sünger gibi bişeygüzel olmuş o halde dediğim gibi o destek yaptığın kısımla beraber keçe bant falan atabilirsin vidadan daha iyi durur
2 tanesi duruyor bunlardan bende yapcamilk dediğini şimdi anladım
çok iyi oldu aw cok mutlu oldum tesekkür ederim
bunu büküp kenetlemeyi unutma2 tanesi duruyor bunlardan bende yapcam
güzelmiş xdbeyler bayanlar nasılsınız
ekran kartı vidaladığımız demirden kulaklık askısı yaptım nasıl olmuş
vida başlarını nasıl kapatabilirim
masa renginde bir sticker al onu yapıştır da vidaların tamamen içeri girmesi lazım burada girmemiş etrafını plastik ile kapatabilirsinizbeyler bayanlar nasılsınız
vidaları sıktım sonuna kadar, birbirine çapraz yaptım gergin dursun gevşemesinler diye o yüzden girmemiş gibi duruyormasa renginde bir sticker al onu yapıştır da vidaların tamamen içeri girmesi lazım burada girmemiş etrafını plastik ile kapatabilirsiniz
Evdeki boş parçayı değerlendirme açısından güzel. Uğraşmak istemeyen olursa hazır satılan yapışkanlı askilar var onlardan alabilir.beyler bayanlar nasılsınız