QCY Kulaklıklarda Sepette 200 TL Kupon
Qcy Ht12 Melobuds N50 Anc 6 Mikrofonlu Bluetooth 5.4 Kulaklık Beyaz
Sepette 858₺
Qcy Ht12 Melobuds N50 Anc 6 Mikrofonlu Bluetooth 5.4 Kulaklık Beyaz
h3 pro kullanıyorum. fazlasıyla memnunum. ldac desteği var yani cok kalıtelı ses verıyor. en yuksek ses sevıyesı harıcı dısarıya ses vermıyor. şarjı bayağı bir gidiyor gerçi anc kullanıp kullanmamanıza da bağlı ama ben haftada 1 şarj edıyorum anc modu acık bende. anc ve enc destegı var ve anc özelliği cidden sesi yok ediyor. 50 db anc performansı var. alınabilir aslında. enc de gayet işe yarar. kulağı tam kapattığı için pasif gürültü engellemesi de kayda değer.Nasıl kullanan varmı?
Ben de kullanıyorum. Bayağı iyi kulaklık ama eq ile.Çünkü stock sesi biraz boğuk.h3 pro kullanıyorum. fazlasıyla memnunum. ldac desteği var yani cok kalıtelı ses verıyor. en yuksek ses sevıyesı harıcı dısarıya ses vermıyor. şarjı bayağı bir gidiyor gerçi anc kullanıp kullanmamanıza da bağlı ama ben haftada 1 şarj edıyorum anc modu acık bende. anc ve enc destegı var ve anc özelliği cidden sesi yok ediyor. 50 db anc performansı var. alınabilir aslında. enc de gayet işe yarar. kulağı tam kapattığı için pasif gürültü engellemesi de kayda değer.
Aynen bende H3 lite kullanıyorum. Mükemmel şekilde memnunum. O kadar hasta oldum ki kulaklığa parayı basıp qcynin en pahalı kulaklığını alasım geliyor. Bazen diyorum keşke bozulsa da daha iyisini alsam ama bozulmuyor. Eq ayarı ile onnumara oluyor.h3 pro kullanıyorum. fazlasıyla memnunum. ldac desteği var yani cok kalıtelı ses verıyor. en yuksek ses sevıyesı harıcı dısarıya ses vermıyor. şarjı bayağı bir gidiyor gerçi anc kullanıp kullanmamanıza da bağlı ama ben haftada 1 şarj edıyorum anc modu acık bende. anc ve enc destegı var ve anc özelliği cidden sesi yok ediyor. 50 db anc performansı var. alınabilir aslında. enc de gayet işe yarar. kulağı tam kapattığı için pasif gürültü engellemesi de kayda değer.
eq ayarlarınızı paylaşma ihtimaliniz var mı ben stock ayarlarda kullanıyorumBen de kullanıyorum. Bayağı iyi kulaklık ama eq ile.Çünkü stock sesi biraz boğuk.
Ben daha çok eq APO ile pc de kullanıyorum ama telefondaki ayarım bu. Bu arada kulaklığı type c ile bağlarsanız kendi içindeki anakartı çalışıyor ve 96 khz hi-res ses alabilirsiniz.Telefon uygulama linki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jazibkhan.equalizer Eq apo ile eq ayarını kullanmak için GraphicEQ: 31 3; 62 2; 125 0; 250 -2; 500 -3; 1000 -2; 2000 0; 4000 3; 8000 6; 16000 7 yazısını kopyala yapıştır yapabilirsin.eq ayarlarınızı paylaşma ihtimaliniz var mı ben stock ayarlarda kullanıyorum
Sağolun.Ben daha çok eq APO ile pc de kullanıyorum ama telefondaki ayarım bu. Bu arada kulaklığı type c ile bağlarsanız kendi içindeki anakartı çalışıyor ve 96 khz hi-res ses alabilirsiniz.Telefon uygulama linki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jazibkhan.equalizer Eq apo ile eq ayarını kullanmak için GraphicEQ: 31 3; 62 2; 125 0; 250 -2; 500 -3; 1000 -2; 2000 0; 4000 3; 8000 6; 16000 7 yazısını kopyala yapıştır yapabilirsin.
O kadar değil bence ama bayağı bir iş görürKalite nasıl sizce? Sennhiser ile yarışır mı ?![]()