❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

1770376190043.webp

Klasik mediamarkt 1 2hafta sonra iade etmez ise güzel fiyat

alınır mı çok şikayet gördüm bununla ilgili sanki ses ayarıyla alakalı?

amazondan almıştım ses seviyesini beğenmeyince iade etmiştim

Kasım indiriminde 9 taksitle 4500e aldım şarj süresi olsun ve ses kalitesi olsun beni memnun etti fiyatına göre. HS80 kabloludan geçiş yapmıştım.

6800e amazondan almıştım 2 hafta önce. İyi denk geldi teşekkürler.

Kasım indiriminde 9 taksitle 4500e aldım şarj süresi olsun ve ses kalitesi olsun beni memnun etti fiyatına göre. HS80 kabloludan geçiş yapmıştım.
hs80 kablosuz kullanıyorum sence geçilir mi kulaklığın sağ tarafı kırık tam oturmuyor yeni kulaklık bakıyorum ama ses kalitesi vs onunla aynımı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun öncelik ise evet alınır. Kalan işler için ise yine bu fiyata tercih edilir. En yakın rakibi ile arasında iki katı fark var hs80max vs
corsair hs80 wireless kullanıyorum mevcut zaten ama kulaklığın sağ tarafı kırıldı tam oturmuyor yeni kulaklık bakıyorum alınabilir yani oyun için tamemen

hs80 kablosuz kullanıyorum sence geçilir mi kulaklığın sağ tarafı kırık tam oturmuyor yeni kulaklık bakıyorum ama ses kalitesi vs onunla aynımı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

corsair hs80 wireless kullanıyorum mevcut zaten ama kulaklığın sağ tarafı kırıldı tam oturmuyor yeni kulaklık bakıyorum alınabilir yani oyun için tamemen
Ben ses kalitesinde pek fark hissetmedim EQ yapınca, HS80'in pedleri çok çabuk yıpranıyor ama bunda da deri pede alışman lazım. Bu fiyata rakibi olmadığını düşünüyorum, şarjı bitmiyor çok uzun süre.

Son düzenleme:
Mchose x9 mu bu mu sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,870
Üyeler
188,488
Son üye
Emirhanna
Geri