❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

alıp iade edenler genelde ayarlarını düzgün yapmıyor ben kullanıyorum çok memnunum cs de çok iyi

Cloud 2 wireless 3 ten daha iyi gelmişti bana ama 3s olanını denemedim.
Mchoseyi deneyen var mı ben de merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alıp iade edenler genelde ayarlarını düzgün yapmıyor ben kullanıyorum çok memnunum cs de çok iyi
Sanırım ben de düz 3 ün ayarlarını pek yapamadım aslında önerilenleri yaptım ama kötüydü pekte iyi değildi denediğim dönemde şuan elimde kablolusu var inanılmaz iyi ses veriyor wireless ile arasında bu kadar fark olacağını düşünmemiştim o dönemde de

Cloud 2 wireless 3 ten daha iyi gelmişti bana ama 3s olanını denemedim.
Mchoseyi deneyen var mı ben de merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım ben de düz 3 ün ayarlarını pek yapamadım aslında önerilenleri yaptım ama kötüydü pekte iyi değildi denediğim dönemde şuan elimde kablolusu var inanılmaz iyi ses veriyor wireless ile arasında bu kadar fark olacağını düşünmemiştim o dönemde de
Daha iyiyse direkt bunu çekelim, değilde mchoseye dönelim

Cloud2 kablolu kullanıyorum siparişi geçtim bakalım ne zaman gönderecekler

gönderip göndermeyeceğini geçtim site o kadar kötü ki acaba konuyu açsam mı diye düşündüm ürün almak almamaktan daha zor
Zamanında bu firmayla 1.5 2hafta rezil bir süreç yaşadım.Buradan alırken eğer diğer sitelerden bariz fark yoksa almayı tercih etmem.

Düz Cloud III kullanıyorum geçmeye değer bir fark var mı?

gönderip göndermeyeceğini geçtim site o kadar kötü ki acaba konuyu açsam mı diye düşündüm ürün almak almamaktan daha zor
sorma 2 saat kitlenip kaldı mobilde cloud 3 wireless var çektim bakalım memnunum ama s modelindeiyileştirmeler olduğu söyleniyor duruma göre elimdekini satarım artık paylaşım için teşekkürler .

Ben mağazadan teslimat olarak aldım akşam almaya gidicem bakalım

yakında mağaza varsa internetten sipariş oluşturup mağazadan teslim alın.

uygulamasından eski sürüm eq bass boost açık ve dts x uzanımsal ses olarak kullanıyorum sadece oyunlarda güzel ses kasılıyor ince ayarlarla daha iyi hale gelebilir tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,272
Üyeler
188,553
Son üye
demomp4
Geri